Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΣΧΟΛΙΟ - Ο θάνατος της ελευθερίας του λόγου

Σήμερα είναι μια μαύρη μέρα για την Ελλάδα.


Σήμερα 19 Ιουλίου, σαν άλλος Αττίλας, μέσα από τις σφαίρες όπλου/όπλων, δολοφονήθηκε η ελευθερία λόγου.

Σήμερα μέσα σε αποπνυκτική ζέστη το καλοκαίρι του 2010, εν μέσω κρίσης, της μεγαλύτερης μέχρι τώρα στην σύγχρονη ιστορία μας, ο κατασταλτικος μηχανισμός της παραπαίουσας κοινωνίας μας, έδειξε τα αποκρουστικά αντανακλαστικά του, πυροβολόντας την όποια ελπίδα...
Σήμερα που οι ελεγκτές του ΔΝΤ, έρχονται για να μας ελέγξουν αν είμαστε "καλά παιδιά", που η στάχτη από την πρόσφατη φωτιά του σαβατο-κύριακου στον Κάλαμο, δεν έχει ακόμα καταλαγιάσει, μια από τις φωνές της δημοσιογραφίας εκτελέστηκε εν ψυχρώ!

Με συμβόλαιο θανάτου, με ραντεβού και ενέδρα, με καταιγισμό πυρών.

Σήμερα είναι που οι δολοφόνοι(εκτελεστές και παραγγελιοδόχοι), προσπαθούν να καταφέρουν χτύπημα κατά του ελεύθερου λόγου. Κατά όλων όσων θέλουν να πουν τα πράγματα διαφορετικά από ότι μας σερβίρονται καθημερινά.

Σήμερα δολοφονήθηκε η δημοσιογραφία και φάνηκε πως ζούμε σε ένα κράτος με μια άλλη μορφή "δικτατορίας" από αυτήν που ζήσαμε 40 κάτι χρόνια πριν. Παραμονή της γιορτής της επαναφοράς της δημοκρατίας στην Ελλάδα, 36 χρόνια πριν, το μήνυμα αυτών που λυμαίνονται την χώρα και όσων, κρυφά ή φανερά την κλέβουν, είναι ισχυρότατο.

Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει ο λαός και πάνω απ' όλα η κρατική μηχανή. Έμεις πάντως θα είμαστε εδώ!
Ας γίνει η θυσία του Σωκράτη Γκιόλια απαρχή για αποκαλύψεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου