Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Απλήρωτοι 1100 υπαλληλοι στην ΑΝΕΚ!

Ανησυχία επικρατεί στους περίπου 1100 εργαζόμενους στην Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης (ANEK), συμφερόντων του Γιάννη Σήφη Βαρδινογιάννη, καθώς δεν τους έχει καταβληθεί ακόμη ο μισθός του Δεκεμβρίου.

Επιπλέον η εταιρία, για πρώτη φορά στα χρονικά της, αποφάσισε φέτος να τους καταβάλει το δώρο των Χριστουγέννων τμηματικά, σε δυο δόσεις, μια πριν και μία μετά τις γιορτές.

Η αναστάτωση εντείνεται στους κόλπους των εργαζομένων, καθώς η εταιρεία δεν δίνει τις απαιτούμενες εξηγήσεις, για το λόγο της καθυστέρησης, ούτε προσδιορίζει τον χρόνο καταβολής των χρημάτων τους, αφήνοντας στον αέρα τόσες οικογένειες, πολλές από τις οποίες αντιμετωπίζουν ακόμη και βιοποριστικό πρόβλημα, καθώς ο μισθός τους αποτελεί το μοναδικό τους εισόδημα.

Οι εργαζόμενοι ανησυχούν, καθώς όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποί τους, η κίνηση αυτή της εταιρίας έρχεται σε μία περίοδο κατά την οποία έχει ξεκινήσει ανά την Ελλάδα η υπογραφή επιχειρησιακών συμβάσεων εργασίες με χαμηλότερες αποδοχές σε σχέση προς τις ισχύουσες μέχρι τώρα συμβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου