Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο Λαζόπουλος και ο ΓΑΠ, έριξαν τον Στρός Καν!

Ένα ακραίο σενάριο είδε το φως της δημοσιότητας, λίγο μετά την σύλληψη του (πρώην)διευθυντή του ΔΝΤ και παραλίγο υποψηφίου του Σοσιαλιστικού κόμματος, στις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές στην Γαλλία, Ντομινίκ Στρος Καν.

Οι πληροφορίες είχαν να κάνουν με την "διαπλοκή" που έχει να κάνει με υπόγεια συμφωνία του Γ. Παπανδρέου και του Λ. Λαζόπουλου. Όπως αναφέρουν πηγές πολύ καλά πληροφορημένες, που θέλουν για ευνόητους λόγους να κρατήσουν την ανωνυμία τους, οι 2 άνδρες, συζήτησαν κρυφά επί όλης της ύλης και μέσω της γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής του ηθοπιού, ο οποίος με δική του παραδοχή, αβίαστα είπε πως κάνει μία και μοναδική εξαίρεση.
Ποια ήταν αυτή; Να δείξει το "κομμένο" κομμάτι της συνέντευξης του Κου Στρος Καν, στο οποίο παραδέχεται πως είχε συνομιλίες από τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο του 2009 με τον Έλληνα πρωθυπουργό για την εμπλοκή του ΔΝΤ στην "διάσωση" της χώρας.

Οι 2 άνδρες αφού επικοινώνησαν με την Γερμανίδα καγκελάριο, είχαν ανοιχτή γραμμή με τον Γάλλο πρόεδρο και βέβαια την ευλογία του Λευκού Οίκου, προχώρησαν στο απονενοημένο βήμα της προβολής του κομματιου, αφού σιγούρεψαν τις λιγοστές έως μηδαμινές αντιδράσεις του ελληνικού λαού, με τις πορείες, τους τραυματισμούς, τις βιαιότητες στο κέντρο της Αθήνας, ακόμα και τις μειώσεις των αντικειμενικών αξιών σε Κεραμεικό και Βοτανικό.

Μάλιστα στο εν λόγω σενάριο φαίνεται να εμπλέκεται και ο Παναθηναϊκός καθώς και γνωστός μεγαλοεργολάβος, με τεράστια οφέλη στο κτίσιμο της νέας έδρας της ομάδας.

Μετά από αυτό αναμένεται η σφοδρή αντίδραση της ομάδας του Πειραιά, που βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τον Ρώσο αλλά και τον Κινέζο πρόεδρο, με σκοπό να σταματήσουν τα πάντα στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς και να κλείσουν οι κάνουλες του φυσικού αερίου από την Ρωσία.

Τις επόμενες ημέρες ο πρόεδρος του ΟΗΕ αναμένεται να κάνει διάγγελμα προς την υφήλιο, στο οποίο απευθυνόμενος στους ανωτέρω ηγέτες, λέγεται πως θα ζητήσει την επιείκιά τους και τον μη καταλογισμό ευθυνών, στην Αφρική, που φαίνεται να έπαιξε υπόγειο ρόλο, προσπαθώντας να σταματήσει την φυσική ροή των πραγμάτων, υποκινώντας επαναστάσεις σε διάφορες χώρες.

Μετά από όλα αυτά Εσκιμώοι, Μάο Μάο, καθώς και άλλες φυλές τις υφηλίου, αλλά και φορολογικοί παράδεισοι του ευρύτερου κόσμου, κήρυξαν τον πόλεμο στην Ελλάδα και απαιτούν την διαπόμπευση των 2 ανδρών, που υποκίνησαν την υπόθεση.

Αβέβαιη και ανήμπορη να πάρει θέση η Ευρώπη περιμένει αγωνιωδώς, τις αποφάσεις του Δικαστηρίου της Χάγης, που συνεδριάζει σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, κάνοντας έκκληση για ψυχραιμία.

Τέλος οι βουλευτές των κομμάτων, αφού με δηλώσεις τους καταδίκασαν τις ενέργειες της διεθνούς κοινότητας, αναφέροντας πως ψάχνουν για αποδιοπομπαίους τράγους και δήθεν ενόχους, προκειμένου να καλυφθεί το κενό διακυβέρνησης και δικαιοσύνης που υπάρχει, μαζί με το νομικό πλαίσιο, που σε καμία περίπτωση δεν προστατεύει την ελευθερία λόγου και πράξης, προέβησαν στο απονενοημένο βήμα της σύστασης προανακριτικής επιτροπής, με έναν και μοναδικό σκοπό: να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο και να πέσει άπλετο φως, όποιοι και αν είναι οι ένοχοι.

Και μετά, άρχισε ο...καυγάς!!!

ΥΓ Κάθε περίπτωση με γεγονότα που μπορεί να σχετίζονται με την πραγματικότητα και να αποτελεί μέρος ή και την ολότητα του κειμένου, είναι παντελώς αναληθή, ψευδή και κατακριτέα, μέχρι αποδείξεως του 'ναντίον...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου