Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Κάτω τα,,,Μπλόκα!!! Που είναι τα...γιούρο;

Στην αντεπίθεση πέρασε η κυβέρνηση, με την σύμφωνη γνώμη των περισσότερων κοινωνικών ομάδων, για τα συνεχιζόμενα μπλόκα των αγροτών στις Εθνικές, αλλά και τις παρακαμπτηρίους οδούς. Μπλόκα που τις τελευταίες μέρες έχουν φέρει στην χώρα μας μεγάλη αναστάτωση που σε συνδυασμό με την κακοκαιρία, έφερε και τις πρώτες ελλείψεις σε κάποιες αγορές.
Η δήλωση: "δεν υπάρχει...μία. Κλείστε τα μπλόκα και ελάτε να μιλήσουμε", δεν ήταν ότι περίμεναν οι αγρότες, που μάταια περιμένουν την έμπρακτη βοήθεια της νέας κυβέρνησης. Μόνο όμως που και οι δυό πλευρές λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο(Ε.Ε, έλλειμα κλπ). Δεν υπάρχει μία, κύριοι.
Όχι για τους αγρότες(μόνο), όχι για αυξήσεις(χαχαχα), όχι για...μπόνους(golden boys), αλλά ούτε για να περάσουμε. Είναι χαρακτηριστικό του πράγματος, πως ο υπουργός Απασχόλησης, διατυμπανύζει σε όλα τα πλάτη(εργαζόμενους) και όλα τα μήκη(εργοδότες) πως δεν υπάρχει σέντσι, ούτε για τον επόμενο μήνα... Το δε νέο ομολογιακό δάνειο των 5δις που εκδώσαμε και εξασφαλίσαμε τον νέο δανεισμό, υπερκαλύφθηκε(βεβαίως, βεβαιως...).
Τώρα τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα, ένας θεός ξέρει. Γιατί όποιος υποστηρίξει πως ξέρουν οι "φρέσκοι", ζουν αλλού...!!!
Αλαλούμ και απάνω τούρλα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου