Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι... Το χτένι, όμως δεν έχει πιά...δόντια!!!

"Ο κόμπος έφτασε στο χτένι", δήλωσε ο νέος πρόεδρος της ΝΔ. Η δήλωση έγινε μετά από συνάντηση του με αγροτοσυνδικαλιστές, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο την δυσαρέσκειά του για τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Εξέφρασε δε την άποψη πως καλό είναι να διαλυθούν τα μπλόκα...
Εγώ είμαι σίγουρος πως μάλιστα μπορεί και να τους είπε: είδατε; εμείς δεν είχαμε, χρεώσαμε και παραπάνω το κράτος, τα "ακούσαμε" από την ΕΕ, αλλά 500 εκ. Ευρουλάκια σας τα δώσαμε "σύντροφοι".... Και αντί για ευχαριστώ μας ρίξατε. Ε,εεε τώρα πάρτε να'χετε με την νέα τάξη πραγμάτων, της πράσινης ανάπτυξης, της πράσινης κυβέρνησης, με τα "πράσινα άλογα" και τον ΠΑΟ καβάλα στ' άλογο και 8 βαθμούς μπροστά(και άντε γειά!!!)
Και τώρα, ρε παιδιά θα τρελαθούμε τελείως! Να τα χώνει η ΝΔ για τους αγρότες, μόλις 3 μήνες και κάτι ψιλά μετά την πανωλεθρία στις εκλογές στους νέους και να μιλάει για χτένια και για...κόμπους, εεεε πάει πολύ!!!
Δεν κοιτάτε να μαζέψετε ΠΡΩΤΑ τα κομμάτια σας(όσα δεν λοξοκοιτάνε πιό...δεξιά), να κοιτάξετε να μην διαλυθήτε από τυχόν "εσωτερικές αναταράξεις" τις "παρ' ολίγον" αρχηγού, να παρακαλάτε να μην βγουν τίποτα αποδεικτικά στοιχεία για τα "Σοδομα και Γόμορα" των ατασθαλιών της περασμένης 5ετίας και πάνω απ' όλα να φτιάξετε κάποια καθαρή γραμμή αντιπολίτευσης, με νέα πρόσωπα; Να αρθρώσετε λόγο, αφού αναλάβετε τις ευθύνες σας και να βοηθήσετε στην αναστήλωση της πατρίδας μας, στιβαρό και με επιχειρήματα.
Φτάνει πια τόση καταστροφολογία. Ένθεν και ένθεν.
Ψάξτε καινούρια χτένια και καλό είναι να του αφήσετε όλα τα...δόντια και να μην αφήσετε να δημιουργηθούν κόμποι, από τυχόν...παρεκτροπές του συστήματος, γιατί ο κόσμος δεν θέλει και πολύ.
Ο δικός του κόμπος να δείτε που έχει φτάσει!!!
Ρωτήστε τις τράπεζες, τα μαγαζιά, τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, τους νέους, τους αγρότες, ΟΛΟΥΣ!!!
Άντε τώρα μην αρπάξω τους...κόμπους μου και αρχίσω και δεν τελειώνω!
Γκέ γκέ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου