Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Προειδοποιεί η GUARDIAN για ανασφάλεια τουρισμού στην Ελλάδα!

Να τσεκάρουν στα ταξιδιωτικά τους γραφεία ότι θα καλύπτονται απρόσμενα έξοδα που ενδεχομένως να προκύψουν από τις απεργίες στην Ελλάδα καλεί όσους ταξιδέψουν το επόμενο διάστημα στην χώρα μας δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας «Guardian».

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι τους τελευταίους δύο μήνες, κυρίως στην Αθήνα, πραγματοποιούνται πολλές διαμαρτυρίες και απεργίες, γεγονότα που όπως τονίζεται είναι πιθανό να συνεχιστούν λόγω των νέων μέτρων λιτότητας, που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Για αυτό οι τουρίστες θα πρέπει να ελέγξουν ότι οι ασφαλιστικές εταιρίες που συνεργάζονται με τα ταξιδιωτικά γραφεία θα τους καλύψουν σε περίπτωση που συμβεί κάτι, όπως να μην μπορεί να φθάσουν στο ξενοδοχείο τους λόγω των απεργιών. Η ιστοσελίδα υπενθυμίζει ακόμα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στις κρουαζιέρες λόγω των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ με τους ταξιδιώτες να μην μπορούν να φύγουν από τα πλοία ή άλλους να μην μπορούν να φθάσουν στα λιμάνια.

Τέλος, το δημοσίευμα προειδοποιεί ότι όσοι παίρνουν πακέτα διακοπών για την Ελλάδα στα οποία συμπεριλαμβάνονται μεταφορά με πλοίο ή άλλο δημόσιο μέσο θα πρέπει να προστατεύονται από τα γραφεία ασφάλισης ταξιδιών και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες ακόμα και για εναλλακτικές επιλογές αν είναι απαραίτητο.

ΠΗΓΗ: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου