Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΧΟΛΙΟ - Μοναδική ευκαιρία το "Δημοψήφισμα"-Δημοτικές εκλογές!

Ε, τα θέλουν και τα γυρεύουν. Ο κόσμος είναι έτοιμος για παλλαϊκες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, με όλες τις μορφές(συλλαλητήρια, απεργίες κλπ) και ο ΓΑΠ έστειλε μήνυμα πως οι εκλογές για τους Δήμους και τις Περιφέρειες και τον καινούριο νόμο του "Καλλικράτη" θα έχει την μορφή δημοψηφίσματος-σφυγμομέτρησης.

Με άλλα λόγια, ο πρωθυπουργός θέλει να μετρήσει τις δυνάμεις του(αλλά και των άλλων κομμάτων), μετά την απεχθή σειρά-επιβολή μέτρων της ΕΕ και του ΔΝΤ.

Αν αυτό δεν είναι μια ευκαιρία για να δείξουν οι πολίτες με την δυναμική παρουσία τους και την "σημαδιακή" τους ψήφο, το πόσο απογοητευμένοι είναι ΜΕ ΟΛΟΥΣ, τότε τι είναι;

Αυτό το "δημοψήφισμα" είναι η καλύτερη περίπτωση, ακόμα και από οποιαδήποτε απεργία, συλλαλητήριο και απ'όλες τις ειρηνικές μορφής αντίσταση-αντίδραση, προς όλους τους κυρίους της πολιτικής σκηνής। Ίδίως αυτούς που έχουν ρουφήξει το μεδούλι μας όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολίτευσης και κρύβονται ως άλλοι "Πόντιοι Πιλάτοι" πίσω από την οικονομική κρίση, που οι ίδιοι δημιούργησαν, υπηρετούν, εξυπηρετούν και καρπώνονται.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ζητήσεις το δίκιο σου. Όμως όταν μας δίνεται μια τέτοια ευκαιρία όπως αυτή, με τον χαρακτήρα του δημοψηφίσματος από τα ποιό επίσημα χείλη που μπορούσε να προέλθει, τότε είναι ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για τον λαό, ανεξάρτητα από το που ανήκει, να στείλει το μήνυμα.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Ας ψηφίσουμε ΟΛΟΙ(με την μικρότερη δυνατή αποχή, για να μην υπάρχει καμία περίπτωση παρερμηνείας του αποτελέσματος) και ας δείξουμε την δυσαρέσκιά μας ψηφίζοντας(ανεξάρτητα που είμαστε προσκείμενοι) τον ποιό ανεξάρτητο υποψήφιο, ΠΑΝΤΟΥ. Σε όλη την επικράτεια.

Άλλωστε να τα κάνουν "χειρότερα" από αυτούς που θα έβγαιναν με την υποστήριξη των κομμάτων, αποκλείεται. Ίσα ίσα που μπορεί να δώσουν και μεγαλύτερο βάρος, μιά που είναι και καινούριος ο Καλλικράτης και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ, με κάθε τρόπο.

Αυτή είναι η ευκαιρία μας να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΛΗΠΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου