Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΣΧΟΛΙΟ - Το τριώδιο, η Τρόικα και η Ελλάδα...άνοιξε και σας περιμένουμε!

Πολύ ωραία τα τελευταία νέα!

Ήρθε η Τρόικα, άνοιξε το τριώδιο, άνοιξε και η...Ελλάς και σας περιμένουμε να μας πείτε την τιμή σας. Δηλαδή να μας κάνετε την τιμή να μας πείτε την τιμή σας!

Για όσους δεν κατάλαβαν ή συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα, ο Υπερ-Υπουργός και τα πάντα πληρών(ω), αντ΄αυτού πρωθυπουργός, αφού πήρε την "εντολή" από την πλειοψηφία της Βουλής να "πληστηριάζει" και να διαπραγματεύεται χωρίς την προηγούμενη γνώμη των βουλευτών για να κερδίζει χρόνο, εν είδει fast track deal, έδωσε(προφορικά ή γραπτά, δεν θα μάθουμε ποτέ), την δυνατότητα στην Τρόικα, να μιλήσουν ανοικτά για την πρώτη "απόβαση" και "παραβίαση" της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

Πουλάμε και δεν το ξέρουμε και το χειρότερο δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι στην κυβέρνηση, αφού πιάστηκαν στον...ύπνο. Τι κι αν έτρεξε να το μαζέψει ο Γιώργος, καλώντας τον επικεφαλής του Δ.Ν.Τ., προκειμένου να κάνει διορθωτική δήλωση, τι κι αν ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος βγήκε στην 1 το πρωϊ με δήλωση διάψευσης και "οργής", τι κι αν τα τηλέφωνα στου Μαξίμου "έσπασαν" προκειμένου να γίνει μια επίσημη δήλωση, το γαϊτανάκι των Τροϊκανών συνεχίστηκε με το παραλήρημα στις Κυριακάτικες εφημερίδες: "Πουλήστε τα όλα να κατέβει το χρέος: Αεροδρόμια, λιμάνια, ΔΕΚΟ, παραλίες και νησάκια"

Την ίδια μέρα, μάλιστα στα κανάλια, αφού είπαν όλοι το ποιηματάκι, σε κάποιον ξέφυγε και η διάσταση της αλήθειας που μας περιμένει...προσεχώς!

Ποιά είναι αυτή, πέρα από την εκποίηση δημόσιας περιουσίας; Η "εγγύηση" με γη για την πτώση του κεφαλαίου του χρέους, προκειμένου να βγει η χώρα μας στις αγορές, αφού σύμφωνα με αυτό το σενάριο, τα spreads θα πέσουν και θα δανειστούμε μα καλύτερους όρους.
Μα Γιώργο μου, αν τώρα πουλήσουμε ή δώσουμε "εγγύηση" για να ξαναδανειστούμε, μήπως, λέω μήπως βάζουμε πιο βαθιά το κεφάλι στα σκ..ά;

Αλλά και η "ενοικίαση" ή/και πώληση, αεροδρομίων, λιμανιών(γνωστή πρακτική), αλλά και νησιών και βραχονησίδων για τουριστικούς ή ενεργειακούς λόγους(νέα πρακτική). Λέτε γι' αυτό να έχουν αρχίσει τις "κρουαζιέρες" οι Τούρκοι;

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την απαίτηση της "Σιδηράς" Καγκελαρίας για τροποποίηση του Συντάγματος σε υποτελές και εις βάρος των "οικονομικά δυνατών" της ΕΕ, δίνει την πρώτη "παραβίαση" του Εθνικού Κυριαρχικού Χώρου και αυτό συμβαίνει περίοδο... Αποκριών!

Τυχαίο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου