Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Είμαστε έτοιμοι για "πανηγυρισμούς";

Ξεκίνησε λοιπόν(και αυτό) το Eurogroup, προκειμένου να βρεθεί λύση για την πολύπαθη χώρα μας. Θα κουρευτούμε εκ νέου; Θα επαναγοράσουμε; Θα μειωθούν τα επιτόκια; Θ α μας "χαρίσουν" τα κερδισμένα η ΕΚΤ και οι άλλες χώρες(από τις εγγυήσεις που έχουν δώσει); Θα δεχτεί το ΔΝΤ μια νέα "μή λύση", μια ακόμα παράταση που θα υποβληθεί από την Γερμανία;

Όπως και να έχει, όσα
ερωτήματα και να βάλουμε, είναι σίγουρο πως οι...ηγέτες της Ευρώπης, του κεφαλαίου, των δανειστών, των αγορών και όποιων άλλων έχουν να κάνουν με το πρόβλημα, θα βγάλουν ανακοίνωση που θα ησυχάζει τα "ταραγμένα νερά", μέχρι που να έρθει το επόμενο...κύμα. Σε 2-3 μήνες; Σε 6 μήνες; Τον Σεπτέμβριο του 2013; Όταν έρθει θα το ξαναδούν.

Μέχρι τότε εμείς θα ασχολούμαστε με το πότε θα βγεί η επόμενη δόση, πόση θα είναι αυτή, αν θα είναι σε δεσμευμένο λογαριασμό, αν θα την πάρουμε με...δόσεις, αν φταίει η...χοντρή που δεν τραγούδησε ή ο Αντώνης και η έλλειψη επικοινωνίας με τα...Θεία.

Μέχρι που να ακούσουμε, δούμε και χειροκροτήσουμε ουσιαστική πρόταση και λύση θα "πανηγυρίζουμε" για την παράταση που πήραμε στον, αργό όπως διαγράφετε, θάνατο της χώρας μας και των πολιτών της.

Καλή "δόση"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου