Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Ο...Χότζας, ο "γάιδαρος" και ο Έλληνας!!!

"Η αισιοδοξία που έχει αρχίσει να επικρατεί διεθνώς ότι η Ελλάδα τελικά θα τα καταφέρει δημιουργεί προσδοκίες για αλλαγή σελίδας στην εφαρμογή του προγράμματος προσαρμογής.

Η ελληνική κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να λάβει όλα τα απαραίτητα προς τούτο μέτρα και η Τρόικα να συμβάλει με την αναμενόμενη έκθεση προόδου στην εδραίωση αυτών των προσδοκιών. Η έκθεση αυτή αναμένεται να είναι ευνοϊκή για την Ελλάδα και να οδηγήσει στον τερματισμό κάθε συζήτησης περί εξόδου της χώρας μας από το Ευρώ και στην αποδέσμευση της δόσης των € 31,5 δις τον Οκτώβριο του 2012", αναφέρει η Alpha Bank στο εβδομαδιαίο δελτίο οικονομικών εξελίξεων.

Μάλιστα πιο κάτω αναφέρει πως τυχόν αποτυχία της επιβολής των μέτρων και των μεταρρυθμίσεων, θα έφερνε την Ελλάδα προ της εξόδου από το Ευρώ και την Ευρωζώνη, με κίνδυνο η χώρα να γίνει όπως η...Αλβανία επί Εμβέρ Χότζα!

Βέβαια η Τράπεζα
αποφεύγει να πει πως επικροτεί(αν και συμπάσχει - μπλα, μπλα, μπλα - με τον Ελληνικό λαό) τα μέτρα που είναι αναγκαία κλπ κλπ κλπ. γιατί αν έρθει η Τρόικα και δεν τα βρει έτοιμα και δεν έρθει η "δόση" των 31,5 δις, πως θα πάρουν οι Τράπεζες τα 24δις για την ανακεφαλαιοποίηση και να συνεχίζουν να λειτουργούν "ληστρικά" στις πλάτες των φορολογούμενων;

Αλλά ξέχασα. Αυτό δεν τους πολυνοιάζει. Αφού έχουν δεμένο τον...γάιδαρό τους(εκάστοτε κυβέρνηση) και τον έχουν στο μαστίγιο και στο καρότο, τι θα κάνει ο...γάιδαρος; "Κλωτσάει" ότι βρει... Και αυτό το κάτι που κλωτσάει συμβαίνει να είναι...εμείς.

όμως όσο το θύμα(εμείς) δεν "πεθαίνουμε", υπάρχει πάντα η ελπίδα της "επιστροφής". Και αυτή θα είναι δύσκολη για αυτούς που μας έφτασαν εδώ. Εμείς(το θύμα) που τρώμε την μιά κλωτσιά μετά την άλλη από τον "γάιδαρο"(κυβερνήσεις) του...Χότζα(Τράπεζες, Τρόικα κλπ), έχουμε φάει ήδη πολλές. Άλλη μία δεν θα μας σκοτώσει. Απλά μας ρίχνει για λίγο ακόμα στο καναβάτσο.

Όσο έχουμε αναπνοή και σηκωνόμαστε, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να είμαστε τελικά εμείς οι νικητές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου