Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Πιο γρήγοροι και από τον ίδιο τον...Λούκυ Λούκ!

Αυτό είναι ρεπορτάζ! Αυτό είναι να έχεις τεχνολογία και να την εκμεταλεύεσαι στο έπακρο! Και όχι μόνο εσύ. Αλλά να δίνεις την δυνατότητα να την εκμεταλεύονται ΚΑΙ οι αναγνώστες σου!!! Τελικά υπάρχει ο σύγχρονος Λούκυ Λούκ και είναι δημοσιογράφος!

Είναι μάλλον που θεωρούν πως μας έχουν εύκολους. Πως μπορούμε ακόμα να τρώμε αμάσητα τροφή. Από σανό μέχρι ότι κατεβάζει η κούτρα μας. Δεν θα σας κουράσω άλλο.

Σήμερα ήταν η συνάντηση του Αντ. Σαμαρά με την Γερμανίδα Καγκελάριο, Μέρκελ. Η συνάντηση ήταν στις 1 το μεσημέρι. Γύρω στις 2 τελείωσε και άρχισαν οι δηλώσεις. Έγκριτος δημοσιογράφος στις 3 ακριβώς ανέβασε κείμενο στο μπλόγκ του κάνοντας αναφορά για "αλλαγή" του κλίματος της Μέρκελ λόγω Σαμαρά.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Όμως αν
παρατηρήσετε καλά και στο λινκ που ακολουθεί http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=218442 υπάρχουν ήδη ανερτημένα 53 σχόλια και μάλιστα μέσα σε λιγότερο από 30', όπως φαίνεται στην 1η φωτογραφία:



Εντάξει. Ας μην είμαστε καχύποπτοι. Μπορεί πολλοί αναγνώστες να ήταν σε "αναμμένα κάρβουνα" για τις εξελίξεις και να μερίμεναν, εναγωνίως, το άρθρο του. Όμως αν κοιτάξουμε καλύτερα θα δούμε πως τα περισσότερα από τα σχόλια έχουν γίνει...πριν την ανάρτηση του άρθρου!!! Μα τόση γρηγοράδα πιά!!! Τόσο πολύ δεν μπορούσαν να περιμένουν για να σχολιάσουν την "αλλαγή" ύφους της Καγκελαρίου προς την Ελλάδα λόγω του νέου Πρωθυπουργού; Και καλά αυτό αλλά αν προσέξετε καλά στα σχόλια προστίθενται και αφαιρούνται κάποια ανάλογα με το πότε μπαίνεις στο λινκ...
Άγνωσται αι βουλαί της τεχνολογίας...

Μπορείτε να δείτε μόνοι σας τις επόμενες 2 φωτογραφίες για του λόγου το αληθές... Τα συμπεράσματα δικά σας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου