Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ/ΣΧΟΛΙΟ - Πρόστιμο 2.000 ευρώ στον Διαμαντίδη

Αυτό είναι τιμωρία και μάλιστα παραδειγματική.

2000 Ευρώ πρόστιμο στον αρχηγό και διεθνή παίκτη του Παναθηναϊκού Δ.Διαμαντίδη, καθώς στα πρώτα λεπτά του 3ου τελικού του πρωταθλήματος μπάσκετ, ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε να φτύνει τον παίκτη του Ολυμπιακού Τεόντοσιτς.

Η τιμωρία είναι σκληρή αν αναλογιστεί κανείς την κρίση που περνάμε και το συμβόλαιο πείνας που έχει ο παίκτης, μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την τιμωρία τουλάχιστον...εξοντωτική!!!

Σαν δε ντρέπονται λιγάκι!!! Μετά σας φταίνε οι οπαδοί που πληρώνονται από τους εκάστοτε προέδρους-διοικήσεις για τα έκτροπα που γίνονται στους αγωνιστικούς χώρους...;;;
Αν ένας αθλητής(ο οποίος μάλιστα το έχει ξανακάνει σε παιχνίδι με τον Πανελλήνιο), δεν δείνει το καλό παράδειγμα αλλά αντίθετα όταν παρεκτρέπεται μένει ΚΑΙ ατιμώρητος, τότε δεν μπορούμε να ζητάμε ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο από έναν πληρωμένο οπαδό.

Και προσοχή δεν μιλάω για τους φιλάθλους. Μιλώ για τους οπαδούς. Τους γνωστούς-άγνωστους που με κάθε ευκαιρία για την "κούπα" ή για να μην κερδίσει ο "εχθρός" κάνουν τα ανομολόγητα.

Και τώρα θέλω να δω πως θα μπορέσουν να σταματήσουν την "βροχή" που θα πέσει στο ΣΕΦ την Κυριακή. Γιατί θα βρέξει. ΡΟΧΑΛΕΣ!!! Αν κάθε μία από αυτές στοιχίζει 2000 χιλιάρικα σε κάθε παίκτη(αν σε πιάσει ο τηλεοπτικός φακός), προβλέπω τρελή βροχή...

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πέταξαν αντικείμενα και κροτίδες και τιμωρήθηκε η ομάδα με(άκουσον, άκουσον) 5000 ευρώ!!! Σκεφτήτε τώρα την Κυριακή τι έχουν να πετάξουν οι...κόκκινοι.

Καί αν δεν τελειώσει εδώ η σειρά(ο ΠΑΟ προηγείται με 2-1 και ο πρωταθλητής ανακηρρύσεται στις 3 νίκες), σκεφτείτε τι έχει να γίνει την επόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ.

Και διευκρινίζω πως δεν με ενδιαφέρει ποιά ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα. Έχει πάψει να με απασχολεί ο "αθλητισμός" αυτού του είδους... Με νοιάζει όμως που αθλητές όπως ο συγκεκριμένος(συμπαθέστατος κατά τα άλλα, καθώς η αθλητική του καριέρα μέχρι τώρα δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα καφρότητας), που είναι παράδειγμα για τους μικρούς εκκολάπτοντες αθλητές της καινούριας γενιάς, δείνει τέτοια δείγματα γραφής.

Απαράδεκτο για τον αθλητή. Απαράδεκτοι και οι δικαστές.
Ας ελπίσουμε και ευχηθούμε πως δεν θα έχουμε ουτέ καν στο ελάχιστό τα ίδια ή και χειρότερα από εδώ και πέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου