Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - Σενάρια χρεοκοπίας των ΗΠΑ! - News - Επικαιρότητα | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Για να δείτε τον πραγματικό ρόλο των ΜΜΕ, αυτή την έιδηση δεν θα την βρείτε στα μεγάλα Μέσα. "Θάφτηκε" σε ένα αθλητικό σάϊτ!!
Και όποιος κατάλε, κατάλαβε...

Welcome to the club! Με στάση πληρωμών μισθών και συντάξεων απειλείται ο αμερικανικός Δημόσιος τομέας. Αιτία, είναι όπως και στην Ελλάδα τα δημοσιονομικά ελλείμματα, που στην Ουάσιγκτον τα υπολογίζουν στο 1,29 τρισ. δολάρια…

Αγωνιώδεις εκκλήσεις προς τα μέλη του Κογκρέσου απευθύνει ο Μπαράκ Ομπάμα να καταλήξουν σε συμφωνία για τον προϋπολογισμό που θα χρηματοδοτήσει τη λειτουργία του αμερικανικού δημοσίου το επόμενο εξάμηνο, προκειμένου να μην καταρρεύσει.

Δημοκρατικοί και ρεπουμπλικανοί, οι οποίοι συναντώνται πάλι την Τετάρτη, κατέληξαν χθες αρχικά σε συμφωνία για δημόσιες περικοπές ύψους 33 δισ. δολαρίων, αλλά οι δεύτεροι υπαναχώρησαν, επιδιώκοντας τώρα να μπει μεγαλύτερο «ψαλίδι» ύψους 40 δισεκατομμυρίων.

Αξίζει να επισημανθεί ότι σε περίπτωση νέου αδιεξόδου οι αμερικανικές ομοσπονδιακές υπηρεσίες θα σταματήσουν την Παρασκευή, 8 Απριλίου, να λειτουργούν!

Στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών εξαπολύουν βολές προς τους Ρεπουμπλικάνους ότι απώτερος στόχος τους είναι να πλήξουν τα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής που μέχρι τώρα αποτελούσαν «σημαία» της πολιτικής του Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα.

Σενάρια χρεοκοπίας των ΗΠΑ! - News - Επικαιρότητα | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου