Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Το βίντεο της "ντροπής" για τα ΜΑΤ - 29/6 μετρο συνταγμα 18:18

Το βίντεο της "ντροπής" για τα ΜΑΤ που δείχνει με όλη του την μεγαλοπρέπεια της ασύστολη βία που παράγουν οι κρατικές υπηρεσίες, που θέλουν να λέγονται πως προστατεύουν τον πολίτη, ήρθε χτες στα κανάλια για να δείξει την μια και μόνη αλήθεια που υπάρχει.

Και αυτή είναι πως οι διαταγές άνωθεν ήταν ρητές: "δεν πρέπει να διαδηλώσουν με όποιο κόστος". Δεν μπορώ να φανταστώ πως αλλιώς οι αστυνομικοί που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας και ειδικότερα στα ΜΑΤ, ήθελαν να εγκλωβίσουν στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα τους διαδηλωτές και να τους ρίχνουν καπνογόνα, εμποδίζοντάς τους ταυτόχρονα να βγουν από εκεί!

Αυτό είναι απόπειρα δολοφονίας!

Δεν πρέπει να μασάμε τα λόγια μας πια. Δεν είναι δυνατόν να θέλει κάποιος που (υποτίθεται) προστατεύει την ασφάλεια των πολιτών, να θέλει να τον ρίξει σε μια "τρύπα" και ταυτόχρονα να του ρίχνει "χημικά", δακρυγόνα και οτιδήποτε άλλο καρκινογόνο αέριο, έχει στην διάθεσή του, εμποδίζοντάς τον να πάρει αέρα.

Αν υπήρχε έστω και μια στάλα μυαλού, εξυπνάδας, δικαιοσύνης στην κρίση των υπευθύνων αυτής της παρ' ολίγον, τραγωδίας με διαστάσεις που δεν μπορεί να τις βάλει ο νους, θα έπρεπε να παραιτηθούν. ΟΛΟΙ!

Είναι μάλιστα τόσο ειδεχθής η πράξη που φαίνεται στο βίντεο που θυμίζει "προσαγωγή υποψηφίων σε θάλαμο αερίων", που ανατρέχει σε άλλες εποχές.

Ντροπή και αίσχος.

ΥΓ Πως μπορεί να αισθάνεται, άραγε, ο υπουργός που ήταν και αυτός που στο Πολυτεχνείο, υπεύθυνος για την σημαία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου