Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

"Κοριόπολις" δεν έχει για την πολιτική;

Διαβάζοντας όλα τα "υπέροχα" για το σκάνδαλο(ο κόσμος το 'χε τούμπανο...) Κοριόπολις στον αμόληντο, αγνό και άσπιλο χώρο του ποδοσφαίρου και αναρωτιέμαι.

Αναρωτιέμαι πραγματικά, πόσο "χάπανα" πρέπει να είμαστε που, εν μέσω του πιο σημαντικού ψηφίσματος που πρόκειται να λάβει χώρα στην Βουλή τις επόμενες ημέρες, "έσκασε" η "βόμβα" της μπόχας του ποδοασφαίρου, με ολίγον από μπάσκετ, σαν κεραυνός εν αιθρία.

Τόσο "χάπανα" είμαστε τελικά ή μήπως το ποδόσφαιρο προσπάθησε να λειτουργήσει σαν "αερόσακος" του Μεσοπρόθεσμου; Να έχουμε και κάτι άλλο να ασχολούμαστε, βρε αδερφέ!!!

Επίσης αναρωτιέμαι, πως είναι δυνατόν αυτός ο "σούπερ" κοριός να έχει πιάσει ΜΟΝΟ ποδοσφαιρο-παράγοντες και ούτε έναν πολιτικό μέσα στις συνομιλίες;

Και ακόμα, γιατί δεν χρησιμοποιούμε αυτόν τον "κοριό"(αν δεν έχει ήδη χρησιμοποιηθεί...), σε συζητήσεις πολιτικών, ειδικά τώρα, που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση "εκτάκτου ανάγκης";

Και μην πείτε για θέματα ασφαλείας, γιατί εδώ μιλάμε για το μέλλον ή μάλλον καλύτερα για το παρών της χώρας, αφού η κυβέρνηση διαμηνύει σε όλους τους τόνους πως, η μη ψήφιση είναι καταστροφική.

Μήπως να ανοίξει ο "φάκελος" Κοριο-Πολιτικοί να δούμε ποιοί και αν βέβαια, παίζουν ή έπαιξαν στην πλάτη της χώρας;

Εισαγγελική παρέμβαση για αυτό, μπορεί να υπάρξει;
Λέμε τώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου