Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Διεθνής Σοσιαλιστική και...τανκς! Μήπως είναι "αδέρφια";

Τελικά ο "παλιός" αντιπρόεδρος, κάνει ότι μπορεί καλύτερο για να μην ψηφιστεί το Μεσοπρόθεσμο!!!

Την μιά οι δηλώσεις στην Βουλή περί "πραγματικής αποκατάστασης τηε δημοκρατίας το 1981" και τώρα με το "Μεσοπρόθεσμο ή τανκς" μια χαρά δοθλίτσα κάνει ο "μαζί τα φάγαμε"...

Βέβαια πως θα μπορέσει να μας δικαιολογήσει τώρα την πήση του αυτή ο αντιπρόεδρος, είμαι πολύ περίεργος να ακούσω. Γιατί το να τρέξουν τα άρματα μάχης να περιφρουρήσουν τις τράπεζες από τον "κοσμάκη" που θα έχει εκεί τις καταθέσεις του, είναι "μήνυμα" με πολλές εκφάνσεις.

Και δεν παίρνω αυτή που πρώτη φαίνεται(δλδ χούντα). Όχι! Δεν του κάνω την χάρη να τον χαρακτηρίσω. αυτό που με τρελαίνει είναι η χωρίς περιστροφές παραδοχή πως, οι τράπεζες, οι τραπεζίτες και όλοι αυτοί που κινούν τα νήματα της "φούσκας", που υπερχρέωσε την Ελλάδα και την έφερε στην χρεωκοπία, είναι αυτοί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κυβερνούν.

Και αυτοί είναι που δίνουν ΚΑΙ τις εντολές... Αλλιώς πως να εξηγήσεις τέτοιες δηλώσεις που μένουν "ατιμώρητες" από την ηγεσία του(άλλωτε) Κινήματος;

Το πιο θλιβερό είναι μάλιστα πως, φαίνεται πόσο αγωνιούν για την...δόση, που ο ένας μιλάει για τανκς, ο άλλος για "χαράτσι" σε πολιτικούς και άλλους από το 1974, άλλος για μετάταξη της αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ και της ΕΥΑΘ στο επόμενο "Εφαρμοστικό"(γιατί άραγε; εκεί θα μας "εφαρμοστεί"...καλύτερα;) κ.ο.κ.

Και για να τελειώνει το παραμύθι μαζί τους πρέπει να βρωντοφωνάξουμε:
Ως εδώ και μη παρέκει! Τέρμα η μάσα! Τώρα είναι η ώρα του λαού!
Έξω οι "λαϊκιστές", λαοπλάνοι, πολιτικοί που μόνο την βολή τους κοιτούν, αιώνια ατιμώρητοι στα αίσχη της πολιτικής που διέπραξαν μέσω του "κλειστού τους επαγγέλματος".

Αν χρειαστεί να πληρώσουμε, μπορούμε να το κάνουμε μόνοι μας, χωρίς νταβατζήδες και χωρίς να "ξεπουλήσουμε" τον τόπο μας.

Άντε γειά, Άντε γειά, εκεί ψηλά με τα ελικόπτερα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου