Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Δημοσκοπήσεις: Αρχίσαμεεεεεεε!

Δεν έχει προλάβει να κάτσει στην "καρέκλα" ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί ο κύκλος των επαφών των Ανεξ. Ελλήνων αλλά και όλων των άλλων κομμάτων και νέες δημοσκοπήσεις δείχνουν ανακατατάξεις στις δυνάμεις τους!

Κερδιμένος ο κος Καμμένος και οι Ανεξ. Έλληνες που έχει μόλις ιδρύσει, με ποσοστό 11% στην δημοσκόπηση της VPRC για το πειροδικό "Επίκαιρα" που κυκλοφορεί σήμερα. Ακολουθεί ο Ε. Βενιζέλος και το νέο ΠΑΣΟΚ που "αρχίζει" ξανά...
Χαμένος ο Φ. Κουβέλης που δείχνει να υποχωρεί λόγω των...παραπάνω.


Πάντως περιμένετε να δείτε και άλλα "τερτιπια" των δημοσκόπων, καθώς μόλις τώρα άρχισε η "επικοινωνιακή" επίθεση από τους κυβερνητικούς... Για παράδειγμα δείτε τις ανακοινώσεις για την "ανάσα" που καλείτε να δώσει το Υπουργείο Ανάπτυξης στους μικρομεσαίους με 1,5 δις μέσω των Τραπεζών(βεβαίως!) για μέχρι το 2015. Ακόμα ο επανακάμψς κος Χρυσοχοείδης ετοιμάζεται για "σκούπα" στο κέντρο της Αθήνας και ακόμα για "ασπίδα" προστασίας στις παρελάσεις.

Θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια "κόλπα" των κυβερνώντων, στην αγωνιώδη προσπάθειά τους να μείνουν στην καρέκλα, κατ' αρχήν της Βουλής και εν συνεχεία, αν δεήσει ο...ψηφοφόρος, μέχρι και το Υπουργείο.

Εσείς, εξακολουθείτε να...θυμάστε ή τσιμπάτε πάντα;

Real.gr - Πολιτική - Μπροστά η ΝΔ – Στο 11% ο Καμμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου