Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Τρελό γουίκ-εντ στου...Μπένυ! "Αρχίσαμεεεεεεεεε..."

Μετά το ειλικρινές συγνώμη(ή μισό "χέσιμο" που θα λέγαμε...), προς τον Ελληνικό λαό για την "καταστροφή" του από την παράταξή του(αλλά και τα "στρουμφάκια"), φτάσαμε στο "Αρχίζουμε". Έγινε και η καταμέτρηση των ψήφων και τώρα λοιπόν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως "αρχίσαμεεεεεεεεεεεεεεε".

Μερικά συμπεράσματα από την χθεσινή εκλογή με περίπου 97%, ελλείψη...2ου υποψηφίου:

-Περίπου 250.000 "φ'ιλοι" του ΠΑΣΟΚ, έσπευσαν να βγάλουν πρόεδρο, ενώ με έστω και...1 έγκυρη ψήφο θα έβγαινε...παμψηφεί και με 100% !!!
-Άλλοι τόσοι ή μάλλον οι ίδιοι, έδωσαν από 2 ευρώ για να ψηφίσουν. Χωρίς απόδειξη. Που σημαίνει πως: α) αγαπούν το κόμμα χωρίς απόδειξη, β) τα έδωσαν γιατί τους...περίσευαν(σύμφωνα με το 1 παραπάνω), γ) είναι γνήσια τέκνα της...φοροδιαφυγής(αφού χωρίς απόδειξη δεν πλήρωσαν και ΦΠΑ!).
Όσοι υποστηρίζουν πως οι περισσότεροι εκ των ψηφιζόντων είναι συγγενείς των απλήρωτων υπαλλήλων του κόμματος, ελέγχεται ως ανακριβής. Ή μήπως όχι;
-Δικαίως πανηγυρίζουν στο ΠΑΣΟΚ για την προσέλευση. Μάλιστα σκέπτονται, αφού έχουν και τον κατάλογο, να προτείνουν όλους τους ψηφοφόρους για ειδικό επίδομα, τώρα που υπάρχει "περίσσεμα" μετά τις αποκαλύψεις για τους μαϊμού "τυφλούς", ανάπηρους κλπ
Υπολογίζουν, επίσης, τους συνολικούς ψηφοφόρους τους στις επερχόμενες εκλογές σε άνω του μισού εκ.(500000) τους οποίους σκέπτονται να τους βάλουν σε ειδική κατηγορία επίδομα, μετά τις εκλογές. Και μετά σου λένε πως δεν υπήρχαν παράπλευρες απώλειες από το Μνημόνιο. Είναι οι λεγόμενοι πάσχοντες από αντί-Μνημονησία!
-Δεν υπήρχε φάκελος για οικονομία. Να υποθέσουμε πως έγινε "μελέτη" από τον πρώην υπουργό οικονομικών και αρχηγό πλέον για τα κόστη. Εεεεεε; Ή μήπως δεν ήθελαν για να μην υπάρχει παραλληλισμός σε "φακέλωμα", έτσι γενικώς;
-Μετά την κοσμοσυρροή των ψηφοφόρων για την εκλογή του αρχηγού, δικαιώνεται ο έτερος αντιπρόεδρος κ. Πάγκαλος για το "μαζί τα φάγαμε". Υπάρχουν πράγματι, κυκλοφορούν ανάμεσά μας και έχουν ονοματεπώνυμο, σύμφωνα πάντα με τους καταλόγους...
Αυτά βλέπουν οι "δανειστές" μας και θα χαίρονται διπλά: Θα λένε λοιπόν: "Αυτοί είναι τελείως βλαμένοι. Τους "γδύνουμε" και αυτοί ζητανε κι άλλο. Βαράααατε τους"
(όπου "βαράτε" βάλτε: κι άλλες μειώσεις μισθών, συντάξεων κι άλλες αυξήσεις σε τιμές, φόρους κι άλλα χαράτσια).

Τελικά είμαστε έθνος "αναπήρων". Διανοητικά. 
Η μόνη ελπίδα είναι να συνεχίσουμε. Μην τους αφήσουμε να μας παραμυθιάσουν. Μην τους αφήσουμε να "αρχίσουν" πάλι. Τελειώσαμε μαζί τους. Και μόνο εμείς μπορούμε να τους δώσουμε να το καταλάβουν.
Ας "δύσουμε" τους ήλιους τους και ας "σβήσουμε" την φλόγα τους.
Δεν ξεχνάμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου