Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!



Αντιγράφουμε από: http://adiavroxoi.blogspot.com/2010/02/blog-post_03.html

"Με την μόλις κυκλοφορήσασα απόφαση του Υπουργού Οικονομικών (Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2010, αριθ. πρωτ. 2/4431) αναγγέλλεται η περικοπή κατά 10% των πιστώσεων για όλους τους φορείς του δημοσίου, με εξαίρεση (έλα «γυνή» στον τόπο σου!) των πιστώσεων
της Βουλής των Ελλήνων,
της προεδρικής χορηγίας,
των βουλευτικών αποζημιώσεων,
των αμοιβών των πάσης φύσεως «πολιτικών» υπαλλήλων (όλων δηλαδή των «κολλητών» του πολιτικού συστήματος),
των αμοιβών των στρατιωτικών και αστυνομικών (τους οποίους το σύστημα θωπεύει για προφανείς λόγους), και
των συντάξεων των δημοσίων «λειτουργών» (των υψηλόμισθων δηλαδή μεγαλομανδαρίνων του μικροελλαδικού κράτους).
Χωρίς αμφιβολία, η απόφαση αποτελεί συνταγή πρώτης τάξεως για λαϊκή εξέγερση κατά της «κυνοβουλευτικής» αυτής δημοκρατίας, με άγνωστες συνέπειες για την τύχη της χώρας μας.
Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απωλέσαι. Γιατί πως αλλοιώς θα μπορούσε να ερμηνεύσει κανείς μια τέτοια ανάλγητή, προκλητική, και αδιάντροπη πράξη εξαιρέσεων σε βάρος του ελληνικού λαού;
Καθηγητής Χρίστος Γούδης

Πρόεδρος Ινστιτούτου Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών «Ίων Δραγούμης»



Αν αυτό δεν είναι...δούλεμα κανονικό, τότε τι είναι; Και διαβάζουμε πως ο πρωθυπουργός είναι "περήφανος" που και οι απλοί Έλληνες είναι έτοιμοι να δώσουν και από το υστέρημα τους, προκειμένου να βγει η χώρα από την ατροπό που αυτοί(οι πολιτιΚοί) μας έβαλαν(με την δική μας ανοχή)!!!

Έλεος πια!!!

Κάποτε οι αρχηγοί, οι στρατηγοί, ήταν αυτοί που έμπαιναν μπροστά και έδιναν το παράδειγμα στους απλούς πολίτες, στρατιώτες. Κάποτε υπήρχαν ήρωες, ιδανικά και κάτι να ακολουθούμε τέλος πάντων. Κάποτε υπήρχε ένα κράτος, κάποιοι κανόνες, κάποιοι νόμοι.

Πως γίνεται μετά από τόσα ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ σκάνδαλα, απάτες, διαφθορά, με τόσο ξέπλημα χρήματος(κρυφό και φανερό), να μην υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ που να έχει δικαστεί, μόνο ο Έλληνας και το περίφημο: "Ότι πιούμε. ότι φάμε και ότι αρπάξει ο κ..ος μας" θα μπορούσε να το σκεφτεί.

Κύριοι,
Πλέον η υπομονή έχει αρχίσει και εξαντλείτε. Κάντε κάτι για τον τόπο. ΠΡΩΤΑ ΕΣΕΙΣ, που σας ψηφίσαμε(ότι κι αν ήταν αυτό). Σε όποιο κόμμα και να ανήκετε. Σε ότι ιδεολογία και αν προβάλεται και πιστεύετε.
Πάρτε την ευθύνη. Γίνεται οι πρώτοι που θα δώσουν στην πατρίδα.

Δεν σας χρωστάει η πατρίδα κάτι. Εσείς τις χρωστάτε. Τις χρωστάτε αυτά που λείπουν και αυτά που διπλο-τριπλο-χαρατσώνουν οι τράπεζες με τα δάνεια που πέρνουμε, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ τα υπογράψατε, αφού τα ξοδέψατε, ένας Θεός ξέρει πως...!!!

Και πάνω απ' όλα χρωστάτε στον Λαό. Στους πολίτες. Σε αυτούς που ζητάτε να κάνουν κι άλλες θυσίες. Σε αυτούς που χωρίς να ζητούν τον λογαριασμό, τους τον βάζετε στην τσέπη, αφού τους έχετε πάρει και το...παντελόνι ή την φούστα!!!

Υπάρχει ακόμα χρόνος για να πάρετε την σωστή απόφαση. Τα σωστά μέτρα. Μα πάνω απ' όλα γίνεται το ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
Οι σωστοί Έλληνες πάντα έτισ έκαναν. Αυτοί που είχαν παντελόνια, τουλάχιστον.
Αν σας έχει μείνει τσίπα αξιοπρέπειας και φιλότιμου ΒΓΗΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ! ΚΑΝΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ! Τ-Ω-Ρ-Α!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου