Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΑΝΟΙΧΤΗΚΕ "ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ"

Με σχετική πράξη του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, δημιουργήθηκε με κωδικό 26132462 «Λογαριασμός Αλληλεγγύης για την απόσβεση δημοσίου χρέους».
Όλοι όσοι θέλουν και μπορούν, εθελοντικά βεβαίως, είτε είναι πολίτες της χώρας, αλλά και οι Έλληνες της διασποράς, καλούνται να καταθέσουν οποιοδήποτε ποσό επιθυμούν.

"Ιδιαίτερα θετική είναι η ανταπόκριση των Ελλήνων, εντός και εκτός Ελλάδας, για συμμετοχή στην πανεθνική προσπάθεια, οι οποίοι εκδηλώνουν τη διάθεσή τους για στήριξη της χώρας, προκειμένου να βγει από την δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, λόγω των δημοσιονομικών της μεγεθών" φέρονται να δηλώνουν κύκλοι του εγχειρήματος.

Όπως θα θυμάστε πριν από λίγες ημέρες ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος πρότεινε δημόσια τη δημιουργία «Ταμείου» στήριξης της Ελλάδας για την αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους της χώρας. Με αυτή την πρόταση πήγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο οποίος είναι επικεφαλής αυτής της εκστρατείας.

Αν πρόκειται για συνεισφορά μέσω των υποκαταστημάτων των ελληνικών τραπεζών στο εξωτερικό ή και των υποκαταστημάτων αλλοδαπών τραπεζικών ιδρυμάτων στο εξωτερικό, τότε ο κωδικός είναι:

ΙΒΑΝ GR 04 010 0024 0000000026132462 και SWΙFT/BIC BNGRGRAA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου