Τρίτη 29 Μαΐου 2012

"Δεν υπάρχει πρόβλημα με τα Ταμειακά διαθέσιμα"

ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ 45.000 ΕΠΟΧΙΑΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΣΩ ΑΣΕΠ
«Ο ελληνικός λαός έχει υποστεί βαρύτατες θυσίες τα προηγούμενα χρόνια και αξίζει το σεβασμό όλων» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τσιόδρας σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Κριστίν Λαγκάρντ για τους Έλληνες και τη φοροδιαφυγή, ενώ κάλεσε τους ξένους ανταποκριτές να παρουσιάζουν την πραγματική εικόνα της χώρας.

Αναφερόμενος στα ταμειακά διαθέσιμα, είπε πως
λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα, ενώ ταυτόχρονα γίνεται προσπάθεια να συγκρατηθούν οι δαπάνες και να αυξηθούν τα έσοδα.

Επίσης, ο κ. Τσιόδρας ανακοίνωσε τη δημιουργία 45.000 θέσεων εργασίας. Οι προσλήψεις θα γίνουν σε φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα κι η αξιολόγηση των ενδιαφερόμενων θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ, ενώ σημείωσε πως οι προσληφθέντες θα καλύψουν εποχικές ανάγκες.

Για τους φαρμακοποιούς, με αφορμή τη διακοπή χορήγησης φαρμάκων σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΠΥ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι  την Παρασκευή δόθηκε η πρώτη δόση και θα υπάρξει δεύτερη ως το τέλος της εβδομάδας, ενώ ως το τέλος του μήνα θα δοθούν άλλα 490 εκατ. ευρώ.

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι στο πλαίσιο της διαχείρισης όλων των ανοιχτών θεμάτων από την κυβέρνηση και τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, ο κ. Πικραμμένος είχε συναντήσεις με τους υπουργούς Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου