Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΣΧΟΛΙΟ - Κάντε τους μήνυση!!!

Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Κύριοι Υπουργοί και Υφυπουργοί της κυβερνήσεως,
Κύριοι Βουλευτές,
Φίλοι και Φίλες,


Είμαι και εγώ ένας απλός πολίτης ο οποίος παρακολουθώ τα τεκτενόμενα σχετικά με τα πολιτικά, γενικά διακριτικά, πάντα όμως, όπως θέλω να πιστεύω με άποψη για αυτά.


Δεν κρύβω και εγώ την ανησυχία μου για την οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πατρίδα μας και με πληγώνει βαθύτατα το γεγονός πως ενώ βασικά ξέρουμε ποιός/ποιοί είναι υπεύθυνος/οι για όλη την κατάσταση, εθελοτυφλούμε και αναλονόμαστε σε ανούσιες μικρο-πολιτικές κόντρες που το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να προσπαθούμε να ρίξουμε το φταίξιμο ο ένας στον άλλον.

Είναι το σκηνικό σαν μιας γελοιογραφίας που είχα δει παλιά(δεν θυμάμαι ακριβώς που), που δείχνει δύο φυλακισμένους να σκάβουν σε καταναγκαστικά έργα με γυρισμένες τις πλάτες και με τέτοιον τρόπο ώστε να φτυαρίζουν ο ένας στην πλάτη του άλλου, και η τρύπα που ανοίγουν να μην αδειάζει ποτέ!!!


Όμως το θέμα δεν είναι αυτό. Το θέμα είναι αυτή η παράνοια που επικρατεί εις βάρος της χώρας μας, βασικά από τις Τράπεζες, τους οίκους αξιολόγησης, τους Ευρωπαίους υποστηρικτές μας και γενικά όσους εμπλέκονται σε αυτή την Παγκόσμια ιλαροτραγωδία που ονομάζεται ελεύθερη αγορά.

Μέσα σε λιγότερο από ένα 3μηνο έχουμε γίνει όλοι μα ΟΛΟΙ "αυθεντίες" στα οικονομολογικά και στους όρους αυτής της φρούδας που λέγεται Παγκοσμιοποίηση και που αιχμή του δόρατος έχει την οικονομική εξαφάνιση των λεγόμενων "αναπτυσσόμενων" χωρών, καθώς στο βωμό της όποιας ανάπτυξης(βιομηχανικής, βιοτεχνικής, επιχειρήσεων, τώρα έχουμε την πράσινη και οικολογική και πάει λέγοντας), έχουν αρχίσει να θίγονται εθνικά και κυριαρχικά συμφέροντα αυτών των χωρών που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στον ρυθμό ανάπτυξης που τα Διεθνή Ιδρύματα υποδεικνύουν(βλέπε ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ κλπ).

Μέσα σε ένα 3μηνο και ίσως περισσότερο, έχουμε πει σε όλους τους τόνους πως χρειαζόμαστε στήριξη και όχι βοήθεια. Θέλουμε να μας πιστέψουν πως από εδώ και πέρα θα κάνουμε αυτό που είναι το σωστό, έστω και αν χρειάζεται να ματώσουν αυτοί που ΔΕΝ φταίνε.


Μάταια φωνάζουμε. Τα πράγματα είναι προδιαγεγραμμένα. Όλα βαδίζουν επί σχεδίου. Και ο εύκολος στόχος που ομολόγησε την αμαρτία της(λάθος στοιχεία και συνεχεία αποκρύψεις και αποκλείσεις από την πραγματικότητα), έδωσε το έναυσμα για πυρ ομαδόν και κατά βούλησιν.


Η τελική νίκη τους, που δεν είναι άλλη από το να έρθουν ίσα βάρκα ίσα πανιά το δολλάριο και το ευρώ, καθώς και να ακολουθήσει η λίρα της Αγγλίας και όλοι να πορευτούμε σε μία και μόνη παγκόσμια οικονομία ελεγχόμενη από μία και μόνη Παγκόσμια Τράπεζα με υποκαταστήματα σε όλες τις χώρες, που θα ορίζουν την τύχη τους, είναι επί(και όχι προ) των πυλών.


Η Παγκοσμιοποίηση είναι ένα παιχνίδι που είναι για λίγους παίκτες και απαιτεί δυνατό χαρτί και πολύ παζάρι.


Καταλήγοντας και πριν φτάσουμε σε σημείο απροχώρητο, σας καλώ να κάνετε ότι είναι δυνατόν για την χώρα μας, για εμάς που ματώνουμε για αυτήν, που πληρώνουμε κάθε μέρα την κρίση τους και την κακή σας διαχείρηση, να κάνετε ακόμα μιά κίνηση.

Μια κίνηση επίθεσης στην επίθεση κατά της χώρας μας.


Κάντε τους μήνυση!!! Μηνύστε τους κερδοσκόπους!!! Κάντε μήνυση κατά αγνώστων που παίρνουν δήθεν δηλώσεις και τις χρησιμοποιούν για ιδίον όφελος!!! Κάντε μήνυση σε όσους είναι εμπλεκόμενοι ένθεν και ένθεν(Ευρώπη και Αμερική) και που γελούν με εμάς στα δελτία ειδήσεων, που μας γελοιοποιούν στις οικονομικές τους αναλύσεις, λέγοντας πολλές ανακρίβειες και κακεντρέχιες που ξεπερνούν τα όρια του σχολίου!!! Κάντε μήνυση σε αυτούς που πισω από μιά οθόνη κομπιούτερ, μια τηλεφωνική γραμμή(κόκκινη, πράσινη, μαύρη), πίσω από τεράστια βίντεο γουώλ, βλέπουν το λίκνο του πολιτισμού σαν βάση για μπίζνα!!!

ΚΑΝΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ "ΤΡΕΛΑ ΚΕΡΔΗ" ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!


Δεν σας το ζητώ/άμε!!! Το ΑΠΑΙΤΟΥΜΑΙ!!! Το ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ!!!
Άλλωστε δεν έχουμε και τίποτα να χάσουμε...

Μετά τιμής,
Ένας απλός πολίτης

1 σχόλιο: