Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, ΣΧΟΛΙΟ - Φωνάζει ο κλέφτης...

Το θράσος τους ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!! Η ΝΔ δια του αναπληρωτή τομεάρχη Οικονομίας της, κου Χρήστου Σταϊκούρα, εγκαλεί το ΠΑΣΟΚ, διότι(άκουσον, άκουσον), όχι μόνο έκρυψε το αληθινό έλλειμα του 2009 αλλά ότι το ανέβασε μάλιστα κατά μία μονάδα!!!

Ο κος Σταϊκούρας είπε πως "ο Πρωθυπουργός σε άρθρο του, σε αμερικάνικη εφημερίδα, στις 9/3/2010, υπογράμμιζε ότι προκάτοχοί του έκρυβαν το πραγματικό μέγεθος. Παράλληλα, η ίδια η ανεξάρτητη Επιτροπή υπογράμμιζε, αναφορικά με το επίπεδο του ελλείμματος του 2009, ότι εάν υπάρξουν αποκλίσεις, εκτιμάται ότι αυτές θα είναι πολύ μικρές. Και τελικά ήταν μία ποσοστιαία μονάδα, (επειδή επέμενε ότι το έλλειμμα ήταν 12,7% του ΑΕΠ, ενώ η Eurostat το ανέβασε στο 13,6%).

" Συνεπώς, σήμερα αποδεικνύεται το πραγματικό μέγεθος του ΠΑΣΟΚ", ανεφέρε μεταξύ άλλων, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Μάλιστα επέμεινε, πως το έλλειμμα θα μπορούσε να είναι μονοψήφιο, αν η κυβέρνηση δεν έκανε "λογιστικές ακροβασίες". Ύστερα από αυτά -και απαντώντας σε ερώτηση για το ποιο ήταν το έλλειμμα που παρέδωσε από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία-, ο Χρ. Σταϊκούρας δήλωσε ότι θα διαμορφωνόταν σε 9%, αν η κυβέρνηση έπαιρνε τα μέτρα τα οποία είχε προγραμματίσει (π.χ. ημιυπαίθριους χώρους, ξυστό λαχείο), και αν η πορεία των εσόδων ήταν αντίστοιχη αυτής των πρώτων εννεά μηνών του έτους.

Και μετά από αυτά περιμένετε να σας πάρουμε στα σοβαρά κύριοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Πριν ακόμα στεγνώσει το αίμα της σκανδαλο-σπατάλης σας, χρεώνεται 7 μονάδες χρέος(υπενθυμίζουμε στον Κο Σταϊκούρα πως ο Κος Παπαθανασίου διερύγνυε τα ιμάτιά του για χρέος 6-6,3% το πολύ,) σε 3 μήνες διακυβέρνησης των "άλλων αθώων" κυβερνούντων; Εντάξει λάθη έκαναν, αλλά να τους χρεώσετε τον υπερδιπλασιασμό του χρέους, δείχνει επικίνδυνη άγνοια για να μην πω, βλακεία!!!

Είσαστε ένοχοι στα μάτια του κόσμου, αυτό είναι δεδομένο. Και εσείς και οι άλλοι.
Μην λέτε και άρες μάρες κουκουνάρες. Μαζευτείτε...

Και ας λένε πως δεν φταίνε αυτοί αλλά οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Δηλαδή ποιοί κύριε Πρωθυπουργέ; Η κυβέρνηση του αείμνηστου πατέρα σας(από Κοσκωτά και μετά ας πούμε, με τις κούτες "Πάμπερς"), η Οικουμενική κυβέρνηση των κάτι μηνών, η κυβέρνηση Μητσοτάκη(εύκολος στόχος, αφήστε τον καλύτερα, εεε?), ή μήπως η επανεκλογή του πατέρα σας και κατόπιν του Κου Σημίτη(αυτού που σας έδωσε το δαχτυλίδι ντεεε...).

Γιατί αν δεν το πήρατε χαμπάρι κύριε Πρωθυπουργέ, η διακυβέρνηση της χώρας έμεινε στα δικά σας "τζάκια" ΜΟΝΟΝ (Παπανδρέου, Μητσοτάκης, Καραμανλής, με εμβόλιμους γκεστ σταρ). Βγείτε λοιπόν και πείτε στον ελληνικό λαό μια συγνώμη. Δεν θα χάσετε και τίποτα. Άλλωστε ποιό χαμηλά που να πάμε; Και σας δίνουν και μαξιλάρι οι απίθανοι της αντιπολίτευσης.

Βγείτε και πείτε το αντρίκια. "Ναι, ρε Έλληνες! Τα κάναμε σκατά."
Τι να μας κάνει άλλο ένα...χέσιμο(συγνώμη) άλλωστε; Το πολύ πολύ να γίνουμε (ακόμα) καλύτεροι...κολυμβητές!!!

Άντε μπράβο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου