Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Έκθεση "νομιμοφροσύνης" στο Νέο Μνημόνιο 10ετίας

Ότι και να γίνει με την επόμενη κυβέρνηση, το θέμα της ημέρας δεν είναι ούτε το πρόσωπο του "πρωθυπουργεύοντος", ούτε των μελών του.
Δεν είναι ούτε και η συμμετοχή ή μη σε αυτήν πολιτικών στελεχών από όποια πολιτική δύναμη του τόπου συναινέση σε αυτήν ή και συμμετέχει.
Δεν είναι ούτε, ακόμα περισσότερο αν και πόσο θα κρατήσει αυτή και πότε θα γίνουν εκλογές.

Το θέμα είναι ένα: οι επιστολές "νομιμοφροσύνης" που κλήθηκαν να στείλουν τα κόμματα που θα συνυπογράψουν την κυβέρνηση που θα προκύψει, ως προς τις επιταγές της Νέας Δανειακής Σύμβασης της 27ης Οκτωβρίου.

Για όσους δεν το κατάλαβαν οι Ευρωπαίοι μας έχουν τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί και απαιτούν την εκ των προτέρων συμφωνία τήρησης της συνθήκης, ως προϋπόθεση και για την 6η δόση αλλά και για τα περαιτέρω.

Και αυτό χωρίς κανένας να γνωρίζει ακόμη τι μέτρα υπάρχουν πίσω από αυτήν. Τώρα οι 2 πολιτικές παρατάξεις που κυβέρνησαν την χώρα κατά την διάρκεια της μεταπολίτευσης, πρέπει να καταθέσουν εγγράφως την "νομιμοφροσύνη" τους στο Νέο Μνημόνιο, για τα επόμενα, τουλάχιστον 9 χρόνια...

Νομίζω πως καλύτερα να γράψουν για τιμωρία 360+ δις φορές(όσες και το έλλειμά μας δλδ), ο καθένας: "το χρήμα πολλοί εμίσησαν, την δόξα ουδείς"!

Καληνύχτα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου