Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Πιάσαμε το ΛΟΤΤΟ! 48 Υπουργοί παρά τω...πρωθυπουργό!

ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ ΝΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΟΕΟ;

Αυτό μάλιστα! Αυτό είναι κυβέρνηση. 48 υπουργοί + 1 πρωθυπουργός μας κάνουν όλους τους αριθμούς του...ΛΟΤΤΟ!

Ρε λέτε να άνοιξε η τύχη μας;

Τρικοματική, λοιπόν η Μεταβατική Κυβέρνηση του εντολέα πρωθυπουργού, Κου Λουκά Παπαδήμου, με 3κομματική εκπροσώπηση, συν την στήριξη από την ΔΗ.ΣΥ. της Ντόρας Μπακογιάννη.

Με υπουργούς σχεδόν όλους του "απερχόμενους" του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με ουσιαστικά εκτός τον Χ. Κασταντίδη που προανείγγειλε την αναδιοργάνωση της κεντροαριστεράς(...), με καρεκλοκένταυρους τους 2 αντιπροέδρους της πλειοψηφίας και νέους τους άλλους 2 αντιπροέδρους της Ν.Δ. που κατέλαβαν υπουργεία "κλειδιά", Εξωτερικών και Εθνικής Αμύνης, "εξωκοινοβουλευτικούς" βέβαια και με το ΛΑ.Ο.Σ. να κατέχει το Υπουργείο Υποδομών, με την καυτή πατάτα της απελευθέρωσης των κλειστών επαγγελμάτων στα ΤΑΧΙ στους Φορτηγατζήδες κλπ.

Να θυμίσουμε εδώ πως η Δημοκρατική Αριστερά, την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην νέα κυβέρνηση, με τον φόβο πως θα της χρεώσει αργότερα ο λαός, την στήριξη σε κυβέρνηση με υπουργούς τον Άδωνη και τον Βορίδη...

Πάντως πρέπει να πούμε πως θα έχει τρομερό ενδιαφέρον η αντιπολίτευση που θα ακουστεί στην Βουλή, στα επικείμενα νομοσχέδια.

Και με την ευκαιρία του γεγονότος πως αυτή η κυβέρνηση έχει ουσιαστικά, οικονομικό έργο να αποδώσει, θέλω να εκφράσω μία απορία: Πως είναι δυνατόν να μιλάμε για καλύτερη δημοσιονομική πολιτική και περισσότερες περικοπές στα Κρατικά έξοδα, όταν, εξ αντικειμένου, η νέα κυβέρνηση έχει την πολυπλυθέστερη συμμετοχή, άρα θα έχει και την αντίστοιχη οικονομική επιβάρυνση στον προϋπολογισμό του 2011, που είναι ήδη εκτός στόχων;

Γιατί με δεδομένο πως έχουμε 49 άτομα να υπάρχουν στην κυβέρνηση, σκεφτήτε πόσους χρειάζονται όλοι αυτοί για το "επιτελείο" τους, πόσοι χρειάζονται για να υποστηρίζουν το επιτελείο αυτών και ούτω καθ' εξής!

Αυτά τα λεφτά, από που θα βγούνε; Οέο;
Ιδέα: παίξτε ΛΟΤΤΟ με τα υπόλοιπα του Ταμείου, να έχουμε σίγουρα έσοδα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου