Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ονόματα και λάσπη στον ανεμιστήρα – Το κουτί της Πανδώρας

Τη διαβεβαίωση του ΣΔΟΕ και των αρχών έχουνε πάρει εγγράφως, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ, Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης ότι καμία εμπλοκή δεν έχουν στις υποθέσεις έρευνας του ΣΔΟΕ.
Η ανάμειξη πολιτικών προσώπων που δεν έχουν
καμία σχέση με υποτιθέμενη διερεύνηση από το ΣΔΟΕ υποθέσεων έγινε με την ευκαιρία πραγματικών ερευνών που γίνονται για κάποια από τα πολιτικά πρόσωπα. Από ότι φαίνεται με ένα περίεργο τρόπο ονόματα πολιτικών προσώπων που είτε δεν έχουν καμία σχέση με έρευνες του ΣΔΟΕ είτε απλώς είχαν αναφερθεί σε ανώνυμες και αστήριχτες καταγγελίες, χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τα ΜΜΕ και από στελέχη του κρατικού μηχανισμού για δημιουργία εντυπώσεων και εξυπηρέτηση σκοπιμοτήτων.
Για παραθεσμικά κέντρα που αγγίζουν το παρακράτος κάνουν λόγο οι τρεις πολιτικοί.
Όπως αναφέρει η απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη προς το Νίκο Κωνσταντόπουλο κα το Μιχάλη Καρχιμάκη, την οποία δημοσιεύει το www.koutipandoras.gr, «σχετικά με όσα δημοσιεύονται ή εκπέμπονται τις τελευταίες μέρες στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ή σε άλλο μέσο μαζικής επικοινωνίας, ουδέποτε περιήλθε σε γνώση μας οποιοδήποτε έγγραφο ή στοιχείο σχετιζόμενο με τα εν λόγω δημοσιεύματα».
Διαβάστε αναλυτικά την απάντηση προς το Νίκο Κωνσταντόπουλο







Διαβάστε την απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μιχάλη Καρχιμάκη εδώ


Ονόματα και λάσπη στον ανεμιστήρα – Το κουτί της Πανδώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου