Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Αυτοκτονία ή (έμμεση) δολοφονία;

Όλοι μας σήμερα μάθαμε για την απώλεια του 77χρονου, που στην καρδιά της Αθήνας, απέναντι από την Βουλή των Ελλήνων, στην Πλατεία Συντάγματος, αποφάσισε να αφαιρέσει την ζωή του, μπροστά στα εμβρώντητα μάτια των περαστικών και των θαμώνων.

Εκεί γύρω στις 8:45πμ. Ένας συνταξιούχος πήρε την απόφαση να αφήσει τον μάταιο τούτο κόμσο, αφού δεν μπορούσε να αντέξει άλλο. ΤΙ;

Μα την κατάσταση που έχει περιέλθει ΟΛΗ η χώρα. Για άλλους περισσότερο για άλλους ακόμα...περισσότερο. Είναι ένας από τους περίπου 1500 που δεν μπόρεσαν να να αντέξουν την κατάσταση και που προχώρησαν στο "απονενοημένο διάβημα" τα τελευταία 2 χρόνια.

Μόνο που αυτός διάλεξε και το τόπο. Συμβολικό ή όχι, σίγουρα έκανε "κρότο". Και δεν μιλάμε για τον κρότο του πυροβολισμού του πιστολιού. Η σφαίρα που τον σκότωσε έκρινε το αποτέλεσμα. Το ποιός τον "ανάγκασε" να πιέσει την σκανδάλη, είναι γνωστό...(;;;)
Θύτης και θύμα μοιάζουν να είναι το ίδιο πρόσωπο. Όλοι μας όμως ξέρουμε πως η αιτία που όπλισε το χέρι του, προέρχεται από άλλου. Άλλοι είναι οι "ηθικοί αυτουργοί". 

Αυτό που δεν τον έσωσε είναι αυτό που έμεινε πίσω του, εκτός από την οικογένειά του.
Η Αξιοπρέπεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου