Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Έριξε πόρτα όσους βουλευτές ψήφισαν το μνημόνιο

Η λαϊκή οργή ξεχειλίζει απέναντι σε όσους ψήφισαν το μνημόνιο ξεχειλίζει και αυτό πλέον είναι διάχυτο παντού. Η εν λόγω φωτογραφία που αναρτήθηκε στο twitter είναι χαρακτηριστική. Η ιδιοκτήτρια καταστήματος έριξε πόρτα σε όσους βουλευτές ψήφισαν το μνημόνιο. Στην είσοδο του καταστήματός της ανάρτησε το παρακάτω μήνυμα.
«Απαγορεύεται να εισέλθουν εντός του καταστήματος βουλευτές οι οποίοι είτε οι ίδιοι είτε το κόμμα τους έχουν ψηφίσει έστω και μια φορά το μνημόνιο κα μας έχουν οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση. Στο βωμό του χρήματος, δεν θυσιάζω το μέλλον των παιδιών μου. Όσο για τα ψηφοδέλτιά σας η θέση τους είναι εδώ στα σκουπίδια».
Οι πάλαι καλές εποχές που οι βουλευτές αποθεώνονταν από τον απλό κόσμο, όταν έμπαιναν σε κάποιο κατάστημα αποτελούν παρελθόν. Σε ανάλογες κινήσεις έχουν προβεί καταστηματάρχες και σε άλλες περιπτώσεις. το www.koutipandoras.gr είχε δημοσιέυσει την περίπτωση επιχειρηματία από το Σιδηρόκαστρο, ο οποίος είχε τοποθετήσει το εξής απαγορευτικό για τους βουλευτές μήνυμα στην είσοδο του καταστήματος του:
«Οι υποψήφιοι βουλευτές να μην μπαίνουν στο κατάστημά για χειραψίες, θέλω την ηρεμία μου»

Έριξε πόρτα όσους βουλευτές ψήφισαν το μνημόνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου