Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ψωμί, Γάλα και...Συνταγματάρχες!!!

Συνεχίζουμε την εξιστόρηση από τα πολλά και καλά της χθεσινής μέρας στην Βουλή των Ελλήνων. Το ενθαρρυντικό είναι πως τα φετινά θέατρα και οι σατυρικές εκπομπές της τηλεόρασης, θα έχουν πολύ "θέμα" να καλύψουν.
Αυτό είναι ένα ελπιδοφόρο μήνυμα για την...ανάπτυξη και την επαναφορά της Ελλάδας σε πρωτογενές πλεόνασμα. Πολιτισμού, μην...τρελαθούμε κιόλας!!!

*950 Ευρώ το χρόνο για ψωμί και Γάλα!!! Και η Παιδεία πόσο πάει; Για να μην πούμε για την Ελευθερία... Απλησίαστη βρε παιδί μου. Κάπου στα 400 δις κοστολογείτε τώρα τελευταία, αν και ο λογαριασμός, ελλείψει μόνιμου μηχανισμού ελέγχου του χρέους και διογκωμένων στατιστικών στοιχείων, παρουσιάζει τάσεις "ξεχειλώματος"!
Πάντως πέρα από την πλάκα, το παράδειγμα, όσο και να "προσέβαλε" το ήθος(λέμε τώρα) του κοινοβουλίου, ήταν ότι πιο χειροπιαστό παρουσίασε ποτέ πολιτικός τα τελευταία χρόνια, μετά τα...τουβλάκια του Μάνου!!!
Και η αντίδραση του κ. Γεωργιάδη, πέρα για πέρα σωστή. Μα είναι δυνατόν να του πάρουν την ιδέα;;;...!!! Ντροπή και μάλιστα για κομμουνιστή, δημοσιογράφο εξ Εκάλης!
Πληροφορίες πως τα προϊόντα, αφού κατατέθηκαν στα πρακτικά, έγιναν "βορά" μεταξύ των δοκιμαζόμενων βουλευτών, ελέγχονται ως ανακριβής.

*Ειδε και απόειδε ο Αλέξης και σηκώθηκε από το θρανίο, εεεεεεε συγνώμη(!!!) από το έδρανο και πολιόρκησε τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, με...στρατηγικό τρόπο!
"Είστε Συνταγματολόγος και όχι...Συνταγματάρχης" του είπε και του έκανε Stratego!!!
Μάλιστα πληροφορίες που φέρουν τον Αντιπρόεδρο-Συνταγματάρχη, να σκίζει τα...γαλόνια του ελέγχονται ως κατευθυνόμενες και κατάπτυστες!

*Και το κλου της ημέρας ήρθε από τον κύριο Ροντούλη. Ο συμπαθής μυστακοφόρος βουλευτής αφού ομολόγησε την αμαρτία του, πως είχε πεί...ψέματα για κάποιους χαρακτηρισμούς του στο Κοινοβούλιο, είπε την αλήθεια.
"Ειστε γομάρια"!!!
Και οι παριστάμενοι γέλασαν και ο προεδρεύων του έριξε κίτρινη κάρτα, απειλώντας τον πως θα του κόψει το προνόμιο του...ψεύδεσθε!!! Μάλιστα η απειλή θεωρήθηκε τόσο αυστηρή που ο κ. Ροντούλης πρότεινε να ανταλλάξει την ποινή με το γάλα και το ψωμί της κ. Κανέλλη!!!

Και ο κλαυσίγελος συνεχίζεται με νέα επεισόδια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου