Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Λέτε να επαναληφθεί η "Ιστορία" με άλλους πρωταγωνιστές;

Διαβάζουμε σήμερα τι έγινε πριν από 18 χρόνια στην πολιτική σκηνή της χώρας:

1993: Μετά τις αποχωρήσεις τεσσάρων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη «πέφτει» και προκηρύσσονται εκλογές για τις 10 Οκτωβρίου.

Λέτε, μετά τις επικείμενες διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες, πορείες, αποκλεισμούς που αναμένονται το 3ήμερο της έναρξης της Δ.Ε. Θεσσαλονίκης, να έχουμε επανάληψη της Ιστορίας, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές;

Δεν εύχομαι να πάμε σε εκλογές. Άλλωστε είναι μάλλον άτοπο να υποστηρίζει κάποιος πως μπορούν οι πολιτικοί της σημερινής πολιτικής σκηνής, από όπου κι αν προέρχονται, να κάνουν κάτι διαφορετικό. Είναι τόσο πολύ "στριμωγμένοι" στα καλούπια τους και στα αδιέξοδά τους, που δεν έχουν κάτι νέο να προτείνουν.

Μόνο μια παραχώρηση της εξουσίας σε πρόσωπα εκτός πολιτικής σκηνής και δει Ακαδημαϊκής προέλευσης, Πανεπιστημιακούς και κάποιους Δικαστικούς(Συνταγματολόγους κατά προτίμηση), θα μπορούσαν, χωρίς "βαρύδια" ιδεολογικής προέλευσης, να προτείνουν λύσιες και να προσπαθήσουν να βάλουν την χώρα σε μια πορεία αλλαγής.

Με την περιφρούρηση της λαϊκής θέλησης, όπως εκφράστηκε από τους εκατοντάδες χιλιάδες Αγανακτισμένους Πολίτες, που μάταια περιμένουν λύσεις από το σάπιο πολιτικό υπάρχον σύστημα και τους υπηρέτες του.

Είδωμεν τα αποτελέσματα από Δευτέρα 12/9.

ΥΓ Α! Και καλή σχολική χρονιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου