Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

"Τα προνόμιά μας πίσω, μην φύγουμε αλά...Αργεντινή"!!!

Απ' όλα τα καλά είχε χθες η συνεδρίαση της Βουλής καθώς και στις περί αυτής αίθουσες.

*Πρώτα το πρωϊ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Μόσιαλος δέχθηκε αήθη επίθεση από συναδέλφους τους στην κυβερνητική παράταξη, αφού τόλμησε, άκουσον άκουσον, να δηλώσει πως έχει απεμπολίσει το δικαίωμά του στα προνόμια του Βουλευτή!!!
Έτσι την ευκαίρια δεν άφησαν να πάει χαμένη κάποιοι συνάδελφοι, οι οποίοι καταρρακωμένοι από τις συνεχείς ψηφοφορίες υπέρ του θεάρεστυ έργου της Τρόικας στην χώρα μας, κατάφεραν να ψελλίσουν απειλές κατά του κ. Μόσιαλου, αφού έβαλε σε κίνδυνο το καφεδάκι τους!
Μάλιστα μετά τις τελευταίες μειώσεις και απολύσεις συναδέλφων, αυτό χαρακτηρίστικε ως χτύπημα απ' ευθείας στο...κόκκαλο!!!

*Στην συνέχεια ο αντιπρόεδρος-προεδρεύων της κυβέρνησης "θα σας σώσω και ας χαθώ" Μπένυ, ΄συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και του δήλωσε, εμμέσως πλην σαφώς πως, τα ελικόπτερα εξ...Αργεντινής δεν θα αργήσουν να φανούν. Μάλιστα έβαλε κατά των πολιτών που θεωρούν πως περνούν κρίση και τους απείλησε πως αν δεν σταματήσουν να διαμαρτύρονται, θα φέρει τα ελικόπτερα πιο...γρήγορα!!!
Στο ίδιο μήκος κύμματος και ο ΄κ. Πρωτόπαπας(πρώην εργατοπατερούλης-αντιστασιακός κατά του κεφαλαίου-δεν ήξερα τι έκανα/έχανα Θεέ μου), που απαίτησε να πληρώσουν τον νεο φόρο για τα ακίνητα, αλιώς θα του κόψουν(αυτουνού) το ρεύμα(αφού ο ίδιος δεν έχει να πληρώσει, μετά την αφαίμαξη της βουλευτικής αποζημείωσής του).

*Όλα αυτά και ενώ ο έτερος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Πάγκαλος-Τιτανικός-Τα φάγαμε-άχρηστοι-τεμπέληδες, από την Ελβετία όπου είναι αυτόεξόριστος, είπε πως 70.000 σύντροφοι που είχαν κάνει μαζί μεγάλο τσιμπούσι, κινδυνεύουν να χάσουν την δουλειά τους, επειδή, λέει περισσεύουν!!! Μάλιστα απείλησε την Τρόικα πως αυτό θα είναι αιτία για να ξεκινήσει "ανένδοτος" και πως θα αναστενάξουν τα...πατσατζίδικα.
Επίσης δήλωσε πως θα φέρει καινούριο νόμο στην Βουλή, όπου όσοι απολύονται ή μπαίνουν σε εφεδρεία, να τους αναλαμβάνει η εκκλησία, καθώς από την στιγμή που δεν θα πληρώσει έκτακτο φόρο ακίνητης περιουσίας, όλο και κάποιος ¨επιούσιος" θα περισσέψει για τα κακόμοιρα τα συντρόφια!

Η συνέχεια σε λίγο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου