Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Κεφαλογιάννης αποκαλεί ηλίθιους και τους δημοσιογράφους

O γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης, αφού αποκάλεσε πρώτα ηλίθιους τους οδηγούς αστικών λεωφορείων σήμερα ήρθε να στολίσει με τον ίδιο χαρακτηρισμό και τους δημοσιογράφους!

Μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Μανώλης Κεφαλογιάννης αποκάλεσε ηλίθιους τους
δημοσιογράφους που έδωσαν βαρύτητα στο θέμα που ξέσπασε χθες, ενώ μετά ισχυρίστηκε πως δεν είπε “ηλίθιους” τους οδηγούς, αλλά “ηλιθίους” (με άλλο τόνο!) και προσπάθησε να μας πείσει πως είναι δύο διαφορετικές λέξεις!

Χαρακτηριστικά είπε: «Ο ηλίθιος συνάδελφός σας, αντί να γράψει όπως κάνει ένα σοβαρό κανάλι, όπως κάνουν στο εξωτερικό, και με ποινικές και αστικές ευθύνες, λέει ο δημοσιογράφος ο σωστός στην Αμερική: "Ο κ. Κεφαλογιάννης είπε και στο σπηκάζ βάζει εισαγωγικά. Εδώ, ο ηλίθιος συνάδελφός σας που το έγραψε σε ένα μπλογκ και οι ηλίθιοι οι συνάδελφοί σας οι υπόλοιποι οι οποίοι το αναπαρήγαγαν και τώρα έρχεστε εσείς χωρίς να έχετε δεί το ηχητικό...».

Όταν όμως ο δημοσιογράφος Νίκος Ρογκάκος του έβαλε το ηχητικό απόσπασμα της χθεσινής του δήλωσης όπου αποκαλεί “ηλίθιους” κάποια μέλη της ΔΑΚΕ προσπάθησε να πάει αλλού τη συζήτηση!

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Ο Κεφαλογιάννης αποκαλεί ηλίθιους και τους δημοσιογράφους - Πολιτική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου