Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

από πιτσιρίκος | Δημήτρης Παπαδημούλης – Τζούλια Αλεξανδράτου: Μια σχέση πάθους

Στα δικαστήρια οδηγείται η διαμάχη ανάμεσα στην Τζούλια Αλεξανδράτου και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη. Ο κ. Παπαδημούλης ζήτησε την άρση της βουλευτικής του ασυλίας για την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που υπέβαλε εναντίον του η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Η μήνυση της κυρίας Αλεξανδράτου κατά του κ. Παπαδημούλη υπεβλήθη μετά την αναφορά στο πρόσωπό της από το βήμα της Βουλής πριν από δυο χρόνια.
Ο κ. Παπαδημούλης είχε πει: «Η εθνική πορνοστάρ που την έκαναν φίρμα τα ιδιωτικά κανάλια περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και κάνει αρπαχτές της μιας βραδιάς και
μετά πηγαίνει στην αστυνομία και υπογράφει μία δήλωση ότι πήγε αφιλοκερδώς προσκεκλημένη του επιχειρηματία του μαγαζιού, του σκυλάδικου, του νυχτομάγαζου όπου έκανε το δικό της σόου; Τι κάνει το κράτος απέναντι σε αυτή την καραμπινάτη προκλητική φοροδιαφυγή;».
Ήταν απόλυτα λογικό να σκεφτεί την Τζούλια Αλεξανδράτου ο κ. Παπαδημούλης, αναφερόμενος στη φοροδιαφυγή στην Ελλάδα.
Όταν σκέφτεσαι τη φοροδιαδιαφυγή στην Ελλάδα, το πρώτο όνομα που σου έρχεται στο μυαλό είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου. Ποιο να είναι; Ο Βαρδινογιάννης ή ο Λάτσης;
Βλέπεις την Τζούλια Αλεξανδράτου και το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι, όταν την βλέπεις, είναι «να μια φοροφυγάς!». Το γράφει στο κούτελο.
Ειδικά, αν είσαι πολιτικός, ξέρεις πως η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι η ιέρεια της φοροδιαφυγής.
Δεν ξέρω τι ήταν αυτό που έκανε τον κ. Παπαδημούλη να επιτεθεί από το βήμα της Βουλής στην Τζούλια Αλεξανδράτου.
Βέβαια, μπορώ να υποθέσω.
Ο κ. Παπαδημούλης γουστάρει κολασμένα την Τζούλια Αλεξανδράτου, θέλει να την βάλει κάτω και να της αλλάξει τα φώτα, έχει δει όλες τις ταινίες της και η ψυχή του έχει γεμίσει πίκρα και μίσος επειδή δεν μπορεί να κουτουπώσει αυτήν την θεογκόμενα, ενώ φθονεί τους ερωτικούς της παρτενέρ που την νέμονται σκληρά και ανελέητα, ρουφάνε τους ερωτικούς χυμούς της και την μαστιγώνουν με τις κρεάτινες ρομφαίες τους, ενώ το μυαλό του έχει θολώσει επειδή φαντάζεται από το πρωί μέχρι το βράδυ τον εαυτό του καβαλάρη και την Τζούλια στα τέσσερα, γυμνή και καυλοπυρέσσουσα, να του φωνάζει «σπρώχνε Μήτσο», οπότε ήταν λογικό, όταν ήρθε στη Βουλή η κουβέντα περί φοροδιαφυγής να ξεχάσει τους νταβατζήδες της διαπλοκής και να επιτεθεί στο αντικείμενο του πόθου του που έχει στοιχειώσει την σκέψη του, έχει μουδιάσει τα μέλη του και τον έχει κάνει να βλέπει συνέχεια μπροστά του ορθάνοιχτη την ένατη πύλη του κορμιού της Τζούλιας, όπως θα έγραφε και ο Γκιγιόμ Απολινέρ. (Τι γράφω, ρε πούστη μου;)
Κι όμως, ο κ. Παπαδημούλης, ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της προοδευτικής Αριστεράς, της Οικολογίας, των Κινημάτων –και άλλων τέτοιων που δεν τα θυμάμαι τώρα-, θα έπρεπε να συγκρατηθεί.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι μια προλετάρια, ένα κορίτσι που ένιωσε πως έρχεται η οικονομική καταιγίδα, προέβλεψε την χρεοκοπία, αφουγκράστηκε την Τρόικα και το ΔΝΤ, και το μόνο που έκανε ήταν να προσπαθήσει να εξασφαλίσει το μέλλον της, παίζοντας σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου, ώστε να μην καταλήξει μετανάστρια σε κάποια χώρα της Βόρειας Ευρώπης να καθαρίζει τις τουαλέτες βρομερών καλοζωισμένων σκατόγερων που θα προσπαθούσαν όλη την ώρα να την χουφτώσουν και να την βατέψουν.
Η προλετάρια Τζούλια Αλεξανδράτου πήρε την τύχη της στα χέρια της και η Αριστερά δεν της το συγχώρεσε.
Ο κ. Παπαδημούλης παρέβλεψε ακόμα και το γεγονός πως η προλετάρια Τζούλια έδωσε ένα χτύπημα στην Χρυσή Αυγή, στον ρατσισμό και την ξενοφοβία –και απέδειξε περίτρανα πως εμφορείται από την ιδέα του διεθνισμού-, όταν, σε μια ταινία της έκανε σεξ με δυο μαύρους οικονομικούς μετανάστες που την βομβάρδιζαν με τις καραπουτσακλάρες τους.
Θα πρέπει ο γοητευτικός και ώριμος κ. Παπαδημούλης να παραδεχτεί το λάθος του, να ζητήσει συγγνώμη από την Τζούλια Αλεξανδράτου, να γίνει ο πνευματικός της ταγός και να την οδηγήσει στο δρόμο του σοσιαλισμού και του Μαρξ. Και ό,τι ήθελε, προκύψει.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να αποδείξει πως έχει ένα άλλο μοντέλο διακυβέρνησης και δεν εκδικείται τους πεπλανημένους προλετάριους, όπως είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Δεν πρέπει να χαρίσουμε την Τζούλια στην Δεξιά και την Ακροδεξιά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να αγκαλιάσει την Τζούλια. Σφιχτά.
(Στον Σ.)

πιτσιρίκος | Δημήτρης Παπαδημούλης – Τζούλια Αλεξανδράτου: Μια σχέση πάθους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου