Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

πιτσιρίκος | Ο αδελφός του Γιώργου

Αίσθηση δημιούργησε το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» για τον Νίκο Παπανδρέου. Σύμφωνα με την έγκυρη εφημερίδα, ο αδερφός του Γιώργου Παπανδρέου ζει σε τριώροφη έπαυλη στην Εκάλη που έχει πισίνα, γήπεδο του γκολφ, ελικοδρόμιο, πυρηνικό καταφύγιο και πλυσταριό.

Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα», ο Νίκος Παπανδρέου έχει στην κατοχή του μια Πόρσε, μια BMW, δυο τανκς και τρεις καμήλες – μάλιστα, η μία καμήλα είναι έγκυος στο μήνα της και έχει ξεσκιστεί να γκαρίζει.

Η έπαυλη την οποία νοικιάζει ο Νίκος Παπανδρέου ανήκε στο γνωστό μουσικοσυνθέτη Φοίβο, ο οποίος αναγκάστηκε να την πουλήσει επειδή τα κωλοτράγουδά του δεν πουλούσαν πια και τώρα ζει σε χαρτόκουτες στην Ομόνοια, απ’ όπου περνάει κάθε βράδυ η πρώην μούσα του, Δέσποινα Βανδή, και του αγοράζει κάνα βρόμικο.

Ο Νίκος Παπανδρέου απάντησε στο δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», αναφέροντας πως η Πόρσε είναι της Φιλιππινέζας του και η BMW του κηπουρού του, ενώ ο ίδιος το κόβει με το πόδι αλλά, αν υπάρξει μεγάλη ανάγκη, δανείζεται το αυτοκίνητο του μπάτλερ του, ο οποίος έχει μια Φεράρι.

Σύμφωνα με τον Νίκο Παπανδρέου, μπορεί να μένει σε έπαυλη στην Εκάλη αλλά δεν έχει πληρώσει τα τελευταία 15 νοίκια και ο ιδιοκτήτης τον απειλεί πως θα του κάνει έξωση.

Όπως αναφέρει ο Νίκος Παπανδρέου, η ΔΕΗ του έχει κόψει το ρεύμα επειδή δεν είχε λεφτά να πληρώσει το χαράτσι, ενώ δεν έχει χρήματα ούτε για να αγοράσει ξύλα, οπότε –για να ζεσταθεί- αναγκάζεται να καίει στο τζάκι τα βιβλία του.

Ο Νίκος Παπανδρέου ξεκαθαρίζει πως επέλεξε να μείνει σε έπαυλη στην Εκάλη επειδή γράφει αυτή την εποχή ένα βιβλίο για την πλουτοκρατία –και ήθελε να ξέρει τα πράγματα από μέσα-, ενώ υπόσχεται πως, μόλις τελειώσει τη συγγραφή του βιβλίου, θα επιστρέψει στην υπόγα στην Κυψέλη για να συγκατοικήσει με Σομαλούς και Πακιστανούς.

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν πως η επίθεση σε βάρος του Νίκου Παπανδρέου αποτελεί μέρος σχεδίου πολιτικής εξόντωσης της οικογένειας Παπανδρέου, αν και το σωστό θα ήταν να τους φάμε στη μάπα για καμιά διακοσαριά χρόνια ακόμα, μαζί με τους Καραμανλήδες και τους Μητσοτάκηδες.

πιτσιρίκος | Ο αδελφός του Γιώργου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου