Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Οι φούσκες στα χρόνια του ευρώ | ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ | Protagon

Με τις φούσκες της τελευταίας δεκαετίας – της δεκαετίας του ευρώ – ασχολήθηκαν οι «Πρωταγωνιστές» την Κυριακή 29 Ιανουαρίου.

Με τον Σταύρο Θεοδωράκη συζήτησαν:

Η Καίτη Γαρμπή. Η γυναίκα που κάποτε γέμιζε τις πίστες "φούσκες" και τώρα θέλει να τραγουδήσει σε κινηματοθέατρα, μίλησε για τα σπάταλα ήθη της νύχτας.

Ο Τραϊανός Δέλλας. Ο «Τράι» που έζησε το ξέφρενο γλέντι του Γιούρο μίλησε για τις εξέδρες που έχουν γίνει «πλυντήρια συναισθημάτων» και είπε μεταξύ άλλων: "είμαστε των άκρων. Βασιλιάδες ή σκουλήκια" και "Κέρδος είναι όταν σταματάς τα λάθη σου".

Ο Μανώλης Μαυροματάκης. Ο «ομορφάντρας» της διαφήμισης μίλησε για την ανάσα του θεάτρου και τις αλήθειες του Σαίξπηρ. Ακούστε πως λέει τα λόγια του υπηρέτη του Κουτρούλη όταν τον ρωτάει τι θα κάνει τώρα που είναι Υπουργός για να διαπιστώσετε πόσο επίκαιρα είναι.

Ο Αντώνης Παπαγιαννίδης. Ο σχολιαστής μίλησε για τις φούσκες στα δάνεια, τις κάρτες και τις αξίες των ακινήτων. Ακόμα μίλησε για τις "χωροθετημένες" φούσκες και για το "hangover" μετά το πάρτυ, το οποίο, όπως λέει "δεν έχει αθώους"!

Ο Στέφανος Τσιτσόπουλος. Ο «περιοδικατζής» ακτινογράφησε το κύκλωμα των τοκογλύφων που για χρόνια κυριαρχούσε στην κοσμική ζωή της Θεσσαλονίκης, την οποία πόλη χαρακτηρίζει "εβαπορέ"!

Δείτε την εκπομπή σε τρία μέρη στο παρακάτω λινκ:

Οι φούσκες στα χρόνια του ευρώ | ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ | Protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου