Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Χέρι, χέρι με τον...Καραμπέρη!

Στην συγκεκριμένη φωτογραφία από το blog taxalia απεικονίζεται ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη στο Νομό Ημαθείας Μάρκο Καραμπέρη του ΛΑΟΣ που πρόσφατα συνελήφθη φερόμενος ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε ως τοκογλύφος και εκβίαζε στη Θεσσαλονίκη.

Ο 58χρονος Μάρκος Καραμπέρης που είχε εμπλακεί στην υπόθεση Βατοπαιδίου και συνελήφθη πρόσφατα φερόμενος ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης απεικονίζεται στην παραπάνω φωτογραφία με τον Κ. Βελόπουλο του ΛΑΟΣ που τον έχρισε υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη στο Νομό Ημαθείας με το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.

Τότε ο Κ. Βελόπουλος αναφερόταν στον Μάρκο Καραμπέρη με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια τονίζοντας ότι πρόκειται για αυτοδημιούργητο επιχειρηματία, λέγοντας: «Εμείς επιλέξαμε άνθρωπο που εργάζεται από μικρό παιδί για να επιβιώσει και πέτυχε να είναι από τους ισχυρότερους βορειοελλαδίτες. Δεν επιλέγουμε ανθρώπους που περιμένουν από την πολιτική να επιβιώσουν. Εμείς επιλέξαμε πρόσωπο προσωπικότητα που έρχεται να προσφέρει στους πολίτες και όχι πρόσωπο που απομυζεί τον πλούτο των πολιτών και ζει από αυτόν» και επαναλάμβανε συνεχώς ότι: «Η Μακεδονία χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα, χρειάζεται το νέο το δημιουργικό, χρειάζεται Καθαρά Χέρια, Καθαρές Ιδέες, Καθαρές Λύσεις!«

Ουδέν σχόλιο από τον Κ. Βελόπουλο

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Κυριάκο Βελόπουλο δήλωσε ότι δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με τον συλληφθέντα Μάρκο Καραμπέρη υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη με το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στις τελευταίες εκλογές που φέρεται ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε τα τελευταία χρόναι στην συμπρωτεύουσα.



Χέρι, χέρι με τον Καραμπέρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου