Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Διάβαζαν, αλλά τα ωράρια των φαρμακείων

Ο Χριστόδουλος λοιπόν διάβαζε, ο Χρυσοχοΐδης δεν διάβαζε, ο Γιώργος δυσκολευόταν να διαβάσει και οι υπόλοιποι είναι για διάβασμα. Πώς να μην πάει η χώρα αδιάβαστη; Πώς να κρίνεις αλήθεια ένα σύστημα με πολιτικές ιδέες και πολιτικά πρόσωπα το οποίο δεν έχει πια καμιά επαφή με την πραγματικότητα γύρω του αν όχι με την ειρωνεία;

Δύο έλληνες βουλευτές (Κατσέλη, Χρυσοχοΐδης) δήλωσαν πως δεν διάβασαν το μνημόνιο που ψήφισαν. Όχι έναν νόμο της σειράς, αλλά αυτόν που κρίνει το μέλλον της χώρας. Ο κύριος Χρυσοχοΐδης τόλμησε να πει πως ήταν απασχολημένος με την πάταξη του εγκλήματος, θεωρώντας ίσως πως αυτό θα πιστωθεί και θετικά μια και ζούμε τον καιρό της εγκληματικότητας και του φόβου.

Δεν είναι βέβαια μόνο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αλλά αυτός το είπε. Και δεν μπορεί να του αναγνωριστεί καμιά ειλικρίνεια μεγαλύτερη από την ψηφοθηρική σκοπιμότητα που απλώς γύρισε μπούμεραγκ.

Την ίδια μέρα στο ΠΑΣΟΚ, δημιουργήθηκε μια πρωτοφανής ανταρσία. Πενήντα βουλευτές δεν ψήφισαν άρθρα του πολυνομοσχεδίου. Στη Βουλή περνάνε ειδικά το τελευταίο διάστημα νομοσχέδια(η συνέχεια στο λινκ που ακολουθεί)

Διάβαζαν, αλλά τα ωράρια των φαρμακείων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου