Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Καρατζαφέρης: Χρηματοδότης της ΝΔ ο Καραμπέρης

Στην τηλεοπτική του παρέμβαση ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Καρατζαφέρης προσπαθεί να δώσει τις δικές του εξηγήσεις για τις φωτογραφίες που εμφανίζουν τον ίδιο και το βουλευτή Βελόπουλο να έχει «στενές» σχέσεις με τη λεγόμενη «Μαφία» της Θεσσαλονίκης.

«Ο Καραμπέρης ήταν μεγάλο όνομα της ΝΔ, χρηματοδότης της ΝΔ, τον έπαιρναν τηλέφωνο από τα γραφεία της ΝΔ…» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης και συνεχίζει «ήρθε ως ανεξάρτητος να κατέβει στις εκλογές για να καθαρίσει το δικό του προφίλ, που εμείς δεν το ξέραμε…»
Ο ίδιος είχε ζητήσει από τους βουλευτές του να ελέγχουν τα ποινικά μητρώα των υποψηφίων διεξοδικά… «που να ξέραμε ότι κάνει μπαγαμποντίες με το μισό ΣΔΟΕ…» λέει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Αν είναι γραμμένος στα μητρώα του κόμματος θα ζητήσω την παραίτηση του Κυριάκου Βελόπουλου» ενώ αποκαλύπτει ότι είχε σύστασεις από τη ΝΔ ότι πρόκειται για εξαιρετικό υποψήφιο που πήρε προσωπικά τον κ. Καρατζαφέρη να του το πει… ακόμη και εκδότης τηλεφώνησε να πει ότι πρόκειται για την «καλύτερη επιλογή».

Βίντεο από το http://www.parapolitiki.com/

Καρατζαφέρης: Χρηματοδότης της ΝΔ ο Καραμπέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου