Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

18 Φεβρουαρίου, 2012 "Ευρωπαϊκή Ημέρα Αλληλεγγύης στην Ελλάδα"

Ένα πανευρωπαϊκό κίνημα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στα προβλήματα που βιώνει ο ελληνικός λαός γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης.


Από το Παρίσι ως τη Ρώμη κι από το Ντίσελντορφ ως τη Μαδρίτη δεκάδες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας οργανώνονται από ευρωπαίους πολίτες που διαδηλώνουν κατά των ασφυκτικών οικονομικών μέτρων που το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα απαιτεί από τον ελληνικό λαό.

Τα τελευταία 24ωρα μέσω του διαδικτύου έχει οργανωθεί ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο κινητοποίησης που θέλει την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου να μετατρέπεται σε «Ευρωπαϊκή Ημέρα Αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό» με παράλληλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από τις Ελληνικές Πρεσβείες και τα Προξενεία σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

Τα πρώτα δείγματα συμπαράστασης και αλληλεγγύης έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους σε διάφορες πόλεις της γηραιάς ηπείρου όπου χιλιάδες ευρωπαίοι πολίτες στέλνουν το μήνυμα «Είμαστε όλοι Έλληνες».

Η κινητοποίηση οργανώνεται μέσω όλων των κοινωνικών δικτύων και γίνεται προσπάθεια να συντονιστεί μια τεράστια κινητοποίηση υπέρ της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου