Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ελληνοφρένεια (ον δε νετ) -

Καλημέρα "μνημονεμένοι" μου ραγιάδες!!!
Η Ελλάδα τρέχει πλέον στις ράγες του Μνημονίου με...199 και μόλις λίγα βήματα πριν τον γκρεμό!

Η πολιτεία, αυτή η συντεταγμένη, έκανε χθες το καθήκον της και αφού διέλυσε την μεγαλειώδη συγκέντρωση, "αφουγκράζόμενη" την αγωνία του κόσμου μήπως και...βρέξει, τους διέλυσε με κάθε τρόπο, χρησιμοποιώντας και "πούδρες" αυξημένης δακρύβρεχτης καταστολής, προκειμένου να σκουπίσουν τα δάκρυα με το "καλαματιανό" μαντήλι που τους πρόσφερε ο "παρ' ολίγον" αντιμνημονιακός αρχηγός της πρώην μείζονος αντιπολίτευσης.

Κατά τα άλλα οι βανδαλισμοί και οι εμπρησμοί που ακολούθησαν, κακώς ανεφέρθη πως έγιναν, κυρίως από παρακρατικούς, καθώς είναι βέβαιο πως οι "δακρυσμένοι" διαδηλωτές, ήταν αυτοί που μην μπορώντας να δουν από τα χημικά, απλά κουτούλαγαν δεξιά και αριστερά, σπάζωντας κατά λάθος τις τζαμαρίες. Για δε τους εμπρησμούς πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν από κάποιους αλήτες και άστεγους που βρήκαν τρύπα και τρούπωσαν και προσπάθησαν να "ζεσταθούν".

Κάτι ήξερε ο δήμαρχος που τους έδιαωξε τις προάλλες από το κλειστό Γυμναστήριο. Είναι αιώνες πίσω, εεεε, συγνώμη μπροστά ήθελα να πω.

Για να ξεκινήσουμε την καινούρια αυτή ημέρα και εβδομάδα της Νέας Μνημονιακής Ελλάδας, ας ακούσουμε κάτι από Ελληνοφρένεια, μπας και σκάσουμε και κανένα χαμόγελο.

Ελληνοφρένεια (ον δε νετ) -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου