Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Είναι "τέχνη" τα ΜΜΕ; Αποθέωση ή σκατά;

Μας έχουν τρελάνει στις δημοσκοπήσεις. Στις προβλάψεις για τα ποσοστά, πόσα κόμματα θα μπούνε στην Νέα Βουλή, πόσους βουλευτές θα έχουν, ποιοί και αν θα συνεργαστούν κλπ κλπ.

Μην πει κανείς πως πιάνουν πόρτα για πελάτες;;;...!!! Πιπέρι στο στόμα και από το αυτί στην μαμά σας! Αυτά είναι για παιδιά τώρα. Αλλού είναι η ουσία των νέων καταγραφών.

Στην δημιουργία νέου κόμματος, όχι υπό των νεο-διαγραμμένων, που άλλωστε τελούν και αυτοί εν αναμονή. Ειδικά στην ΝΔ, μετά το "πορτοκαλί" φανάρι που άναψε η περίπτωση ψήφισης των άρθρων από την Τετάρτη, που θα είναι ένα είδος "συγχωροχάρτι" για τους διαφωνήσαντες.

Η "δημιουργία" και νέα αγάπη των Δημοσκόπων κατόπιν παραγγελίας των γνωστών-γνωστών(καλά διαβάσατε) ΜΜΕ, είναι η ύπαρξη ενός κόμματος υπό την ηγεσία(λέμε τώρα...) του...Λ. Παπαδήμου. Και μάλιστα, η "ερώτηση" αυτή έτυχε της αποδοχής του, περίπου 20% των ερωτηθέντων!

Ποιοί είναι αυτοί οι "ερωτηθέντες" που είδαν στον πρωθυπουργεύοντα τραπεζίτη, την στιβαρότητα και την αποφασιστικότητα ενός πραγματικού ηγέτη, που θα παίξει πρωτεύοντα ρόλο, στην ανασύσταση της χώρας; Μην είναι οι "διαπραγματευτικές" του ικανότητες που κατέληξαν στο Νέο Μνημόνιο; Μην είναι ο στιβαρός του λόγος, γεμάτος επιχειρήματα; Μην είναι οι "γενναίες" αποφάσεις που πήρε για τον λαό; Μην είναι αυτή η αμεσότητα που έχει με τον κόσμο, όχι στο εξωτερικό αλλά εδώ στην Ελλαδά και τους απλούς πολίτες της; Μην είναι αυτή η τρομερή ικανότητα να προτείνει και να αποφασίζει μαζί με 49 Υπουργούς και 3(μέχρι πρώτινος) αρχηγούς κομμάτων;

Ποιοί είναι αυτοί που σκέφτονται τις ερωτήσεις, αλλά και ποιοί είναι έτοιμοι να δίνουν τις απαντήσεις, προκειμένου να πάνε τα πράγματα εκεί που θέλουν, πιέζοντας ταυτόχρονα, αυτούς που τ'όλμησαν να πουν ή να ψελλήσουν κάτι διαφορετικό;

Η πολιτική της χειραγώγησης της μάζας μέσω των ΜΜΕ, είναι κάθε μέρα, κάθε ώρα που περνάει και μια νέα "πινελιά" τέχνης, σε έναν καμβά που τα χρώματα ανακατεύονται τόσο, που ανάλογα πως είναι ο καθένας ¨προγραμματισμένος" να βλέπει το τελικό αποτέλεσμα, αντιλαμβάνεται και διαφορετικό μήνυμα.
Άλλος αποθεώνει τον "καλλιτέχνη" και τον αγοράζει ή τον ακολουθεί και άλλοι βλέπουν σκατά και κλείνουν μύτη και φεύγουν για αλλού!

Διαλέξτε και πάρτε!

1 σχόλιο: