Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Στον εισαγγελέα ο 25χρονος που σκότωσε διαρρήκτη στην Παιανία

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 25χρονος που πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε Αλβανό διαρρήκτη στην Παιανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Παιανία, ο νεαρός 25χρονος καταδίωξε, πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα έναν διαρρήκτη, ο οποίος μαζί με δύο συνεργούς του είχαν ήδη παραβιάσει κάποιες κατοικίες στην περιοχή.
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις
4:05 τα ξημερώματα της Πέμπτης. Ο 43χρονος διαρρήκτης αλβανικής καταγωγής είχε ήδη διαρρήξει μαζί με το συνεργό του άλλες δύο οικείες και ετοιμάζονταν να παραβιάσουν και άλλες. Ωστόσο, έγινε αντιληπτός από ενοίκους, οι οποίοι άρχισαν να τον αναζητούν στην περιοχή. Μεταξύ αυτών και ο 25χρονος, ο οποίος εντόπισε τον διαρρήκτη έξω από σπίτι, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, τον πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.
Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί που είχαν ειδοποιηθεί ήδη για τις διαρρήξεις που είχαν γίνει νωρίτερα, οι οποίοι συνέλαβαν τον νεαρό, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει προσαχθεί και ένας Αλβανός, συγγενής του θύματος και κάτοικος της περιοχής, ο οποίος εξετάζεται για να διαπιστωθεί αν συμμετείχε στις παράνομες ενέργειες με τον 43χρονο.
Στο πλευρό του νεαρού τάσσεται το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ., αφού νωρίτερα ο πρόεδρος του κόμματος Γ. Καρατζαφέρης σημείωσε πως ήταν θέμα χρόνου να επιβληθεί η αυτοδικία, καθώς η Πολιτεία ολιγώρησε και δεν μπορεί να υπηρετήσει τον πολίτη στο μέγιστο αγαθόν της ασφάλειάς του.
Στον εισαγγελέα ο 25χρονος που σκότωσε διαρρήκτη στην Παιανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου