Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Ο Κασιδιάρης στην Ευελπίδων, μήνυσε τους πάντες

Συνοδεία πέντε μελών της Χρυσής Αυγής κατέφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης. Εκτός των μηνύσεων που υπέβαλλε κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, για απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση, άσκησε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του ΑΝΤ1 για παράνομη κατακράτηση, αλλά και σε βάρος του εκδότη Αντώνη Δελατόλλα για ηθική αυτουργία σε κατάχρηση εξουσίας.
Μάλιστα, ζήτησε και την άρση του
τηλεφωνικού απορρήτου για τον εκδότη της εφημερίδας Ποντίκι και της Προϊσταμένης της εισαγγελίας, Ελένης Ράικου, για να διαπιστωθεί αν κατά τη διάρκεια της εκπομπής τηλεφώνησε ο ίδιος στην προϊσταμένη, την οποία φέρεται να αποκαλεί ως «Ελένη μου». «Τότε θα διαπιστωθεί εάν μιλάμε για προσβολή του θεσμού της Δικαιοσύνης», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κασιδιάρης.
Εντωμεταξύ, η δίκη του για την υπόθεση επίθεσης και ληστείας σε βάρος πολίτη το 2007 στην Πολυτεχνειούπολη, από αγνώστους δράστες αναβλήθηκε για τις 3 Σεπτεμβρίου. Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου απουσιάζει εκτός Αθηνών σε δίκη για άλλη υπόθεση.

Ο Κασιδιάρης στην Ευελπίδων, μήνυσε τους πάντες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου