Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

από πιτσιρίκος | Ο Φώτης Κουβέλης είναι ένας ήρωας της Αριστεράς

Βλέποντας την σκληρή και χυδαία επίθεση που δέχεται από αριστερούς συντρόφους ο Φώτης Κουβέλης –μετά την απόφασή του να δώσει η ΔΗΜΑΡ ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση-, είμαι αναγκασμένος να σπάσω τους συνωμοτικούς κανόνες και να αποκαλύψω όλη την αλήθεια.
Μην ξεγελιέστε, δεν υπάρχουν διαφορετικά αριστερά κόμματα. Είμαστε όλοι κομμουνιστές. Για την ακρίβεια, είμαστε όλοι σταλινιστές. Και ο Φώτης Κουβέλης σταλινιστής είναι.
Ο Φώτης Κουβέλης δρα συνωμοτικά και έχει θέσει τον εαυτό του -όπως όλοι εμείς οι αριστεροί αγωνιστές- στη διάθεση του παράνομου μηχανισμού του ΚΚΕ.
Το σχέδιο της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ ήταν απλό. Για να παραπλανήσουμε τους αστούς και το λούμπεν προλεταριάτο –που βγάζει καντήλες όταν ακούει για κομμουνισμό- δημιουργήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πολύχρωμος και πιο lifestyle ΣΥΡΙΖΑ φοβίζει λιγότερο τους προλετάριους από το ΚΚΕ, αλλά δεν παύει να τους φοβίζει γιατί τους θυμίζει την τάξη τους.
Σε μια μυστική σύσκεψη του παράνομου μηχανισμού του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, πάρθηκε η απόφαση να δημιουργηθεί η Δημοκρατική Αριστερά –ένα κόμμα που να μοιάζει με το ΠΑΣΟΚ-, για να παραπλανήσουμε ακόμα περισσότερο τους αστούς και τους προλετάριους και να κερδίσουμε τις ψήφους τους.
Ο κλήρος έπεσε στον Φώτη Κουβέλη. Ο Φώτης Κουβέλης δέχτηκε αδιαμαρτύρητα την απόφαση του ΚΚΕ, αποστάτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και δημιούργησε τη ΔΗΜΑΡ, μαζί με άλλους ορκισμένους σταλινιστές συντρόφους, όπως ο Γρηγόρης Ψαριανός.
Η απόφαση να στηρίξει με ψήφο εμπιστοσύνης η ΔΗΜΑΡ την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ είναι απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.
Ο Φώτης Κουβέλης ανέλαβε με αυτοθυσία να κάνει εισοδισμό στις γραμμές των αστικών κομμάτων και να στηρίξει την κυβέρνηση να πάρει σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, ώστε να εξοργιστούν οι πολίτες και στις επόμενες εκλογές να ψηφίσουν μαζικά ΣΥΡΙΖΑ.
Μην εκπλαγείτε αν δείτε το επόμενο διάστημα τον Φώτη Κουβέλη να προτείνει απολύσεις, μειώσεις και καταργήσεις μισθών και συντάξεων, και θανάτωση όλων των μεταναστών.
Σύμφωνα με το σχέδιο του παράνομου μηχανισμού του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, ο Φώτης Κουβέλης θα πρέπει να στηρίξει την κυβέρνηση όσο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα γίνεται.
Θα παρακαλάει ο Σαμαράς να παραιτηθεί και ο Κουβέλης δεν θα τον αφήνει. Θα τον στηρίζει μέχρι να έλθει το ελικόπτερο να τον πάρει.
Αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, στις επόμενες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει 70% και η Ελλάδα θα γίνει Κούβα. Θα κλείσουμε και τα σύνορα.
Σύντροφοι, μην πετροβολάτε τον Φώτη Κουβέλη. Ο Φώτης Κουβέλης δεν είναι προδότης.
Ο Φώτης Κουβέλης είναι ένας ήρωας της Αριστεράς που έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Κόμματος, αν και ήξερε πως θα λοιδορηθεί και μπορεί να έχει ένα πολύ άσχημο τέλος.
Μπροστά στην νίκη του Κόμματος και του Κομμουνισμού, ο Φώτης Κουβέλης δέχτηκε να θυσιαστεί ως άλλη Ιφιγένεια.
Ήταν πολλοί οι αγωνιστές του ΚΚΕ που πέθαναν με το στίγμα της προδοσίας αν και στην πραγματικότητα είχαν θέσει τον εαυτό τους στη διάθεση του Κόμματος και είχαν περάσει στις γραμμές των αστών, για να δράσουν συνωμοτικά.
Δόξα και τιμή στον Φώτη Κουβέλη!
Κι όπως φώναζαν στο εκτελεστικό απόσπασμα ακόμα και οι σύντροφοι που είχαν κατηγορηθεί για προδοσία:
Ζήτω το ΚΚΕ!

πιτσιρίκος | Ο Φώτης Κουβέλης είναι ένας ήρωας της Αριστεράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου