Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Τα μπανγκαλόους του Αστέρα έκαψαν τον Τόλη

Σκωτζέζικο ντους ήταν οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για τον τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο, αναφορικά με τις φορολογικές παραβάσεις του τραγουδιστή για τις οποίες του έχουν επιβληθεί πρόστιμα ύψους 5,5 εκατ. ευρώ.
Το ΣτΕ απέρριψε τους ισχυρισμούς του κ. Βοσκόπουλου για το τεκμήριο διαβίωσής του για το έτος 1994, το οποίο συναρτάται με τα διαμερίσματα που δήλωνε ως
κύρια κατοικία και εξοχική. Ειδικότερα, το Β΄ Τμήμα του Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) έκρινε πως οι δαπάνες του καλλιτέχνη για τη διαμονή του ιδίου και μελών της οικογενείας του σε πολυτελή μπανγκαλόου του «Αστέρα», στη Βουλιαγμένη, με ημερήσιο ενοίκιο 400.000 δραχμές (1.173,8 ευρώ) αλλά και τα μισθώματα των διαμερισμάτων επί των οδών Στησιχόρου και Ηρώδου του Αττικού, υπερέβαιναν τα δηλωθέντα από τον τραγουδιστή εισοδήματα.
Αντίθετα, το ΣτΕ δικαίωσε τον τραγουδιστή ως προς τα εισοδήματα για το έτος 1995, τα οποία προέρχονταν από τρία διαμερίσματα σε πολυκατοικία της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, τα οποία σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του εισέπραττε η πρώην σύζυγός του Στέλλα Στρατηγού.
Οι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί έκριναν ότι είναι πλημμελώς αιτιολογημένη η απόφαση της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. και του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, διότι περιορίστηκε στην ιδιότητα του τραγουδιστή ως ιδιοκτήτη των διαμερισμάτων και δεν εξέτασε αν ο ίδιος ήταν και ο αποδέκτης των μισθωμάτων.
Κατά το ΣτΕ το θέμα αυτό θα πρέπει να ερευνηθεί εκ νέου.

Τα μπανγκαλόους του Αστέρα έκαψαν τον Τόλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου