Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Αντιφασιστικά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα

Αντιφασιστικά συλλαλητήρια οργανώνονται την Παρασκευή στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και άλλες πόλεις της χώρας με κεντρικό σύνθημα Ποτέ Ξανά Φασισμός. «Αυτή η συμμορία δεν μπορεί να πάρει μέρος στις εκλογές. Είναι ώρα να κηρυχτούν άκυροι οι συνδυασμοί των τρομοκρατικών συμμοριών των φασιστών που δεν διστάζουν να γρονθοκοπούν δημόσια στα κανάλια, επικαλούμενοι «βουλευτική ασυλία»», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή.
Υπέρ της πρότασης των κομμάτων για αποκλεισμό των
εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής, από κάθε προεκλογική συζήτηση τάχθηκαν και οι δημοσιογραφικές ενώσεις. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης σημειώνει πως «από καμιά διάταξη του Συντάγματος και των νόμων δεν μπορεί να δικαιολογηθεί αποκλεισμός από την συζήτηση οιουδήποτε κόμματος που συμμετέχει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012».
Τα συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα στις 19:00 στην Ομόνοια, στη Θεσσαλονίκη στις 18:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου, και στην Πάτρα στις 19:00 στην πλατεία Γεωργίου. Στην Κρήτη, συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί στο Ηράκλειο στις 18:30 στα Λιοντάρια, στις 19:00 στο δημαρχείο Ρεθύμνου, στα Γιάννενα στις 18:00 στην Ακαδημία και στην Αλεξανδρούπολη στις 19:00 στο δημαρχείο της πόλης. 
Αντιφασιστικά συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου