Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

ΣΧΟΛΙΟ - Τρομοκράτες του δίκιου των πολιτών, οι δολοφόνοι των 3 εργαζομένων.

Ας μην υπάρξει ΚΑΜΙΑ αμφιβολία! ΚΑΜΙΑ παρερμηνεία! ΚΑΜΙΑ προσπάθεια καπήλευσης ενός τραγικού-δολοφονικού περιστατικού!
Μην προσπαθήσει ΚΑΝΕΙΣ να μας/σας παρασύρει σε ατέρμονες πολιτικές αναλύσεις ενός αποτρόπαιου-δολοφονικού περιστατικού.

Η μία και ΜΟΝΗ, η μία και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ερμηνεία της σημερινής τραγωδίας, είναι πως, ο θάνατος των 3 αθώων εργαζομένων είναι ένα τυφλό τρομοκρατικό χτύπημα, ενάντια στο δίκαιο της αγανάκτησης του πολίτη. Είναι ένα αποτρόπαιο τρομοκρατικό χτύπημα ενάντια στην καθ' όλα δίκαια διαδήλωση αγανάκτησης για την οικονομική εξαθλίωση στην οποία οδηγείτε όλος ο ελληνικός λαός.

Είναι θλιβερό πως τα θύματα αυτής της τρομοκρατικής βίας, με τους 3 αθώους νεκρούς(4 αν προσθέσουμε και το κυοφορών έμβρυο, της άτυχης εγκύου), 3 από εμάς, 3 πολίτες που δεν μπορούσαν να ενωθούν με τους υπόλοιπους πολίτες για να διαδηλώσουν, είτε από επιλογή, είτε από πίεση, είτε από ανάγκη.

Αυτοί που εν ψυχρώ δολοφόνησαν 3 από εμάς, που προσπαθούμε να βρούμε το δίκαιο απέναντι στην συμφωνία-πακέτο εξαθλίωση, σκότωσαν κάποιες από τις ελπίδες μας για ανατροπή του σκηνικού και επαναδιαπραγμάτευση όρων.

Αυτοί οι τρομοκράτες των ελπίδων μας πρέπει να βρεθούν και να μην υπάρξει κανένα έλεος στην καταδίκη τους. Είναι που πράξεις τυφλής, αψυχολόγιτης, τρομοκρατικής βίας, πρέπει να πατάσονται με τον ποιό παραδειγματικό τρόπο.

Κανένα έλεος στους τρομοδολοφόνους της ελπίδας των πολιτών που δίνουν ασπίδα στις πολιτικές που προσπαθούν να περάσουν ετσιθελικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου