Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΣΧΟΛΙΟ - YouTube -Καρατζαφέρης εναντίον bloggers

Βρε καλώς τα τα παιδιάααα!!!

Άργησε αλλά δεν κρατήθηκε. Ο νεοφιλελεύθυρος-νεοσοσιαλδημοκράτης δεξιός-ακροδεξιός κομματάρχης και τα πάντα...πληρών Κος Καρατζαφέρης, νοιώθει την πίεση των...ανωνύμων bloggers. Είναι βέβαια ένα πρώτο βήμα προς τον κομματικό δογματισμό του, να φυμώνονται οι όποιες ελεύθερες φωνές, αλλά δεν περιμέναμε να συμβεί αυτό τόσο γρήγορα, τώρα μάλιστα που ο ρόλος του στην κυβερνητική στήριξη είναι κάτι περισσότερο από εμφανής. Τώρα που η προσπάθεια αποδυνάμωσης της ΝΔ και η κατάληψη(ίσως) της αρχηγίας της με έμμεσο τρόπο, είναι στο φουλ της.

Όμως ο λύκος δεν μπορεί να αφήσει για καιρό την αγριάδα του καλυμμένη, πίσω από προσωρινά καλυμμένες φωνές, όσο...μέλι και να φάει(για να γλυκάνει την φωνή του όπως στο παραμύθι "Ο λύκος και τα επτά κατσικάκια"!!!). Όσο και να "βάψει" το ποδαράκι του και να ξεγελάσει τους απονήρευτους, κάποια στιγμή το..αλεύρι θα φύγει και το πραγματικό χρώμα της...γκρίζας γούνας του, θα φανεί(εκ του ιδίου τίτλου).

Με τα δόντια του πάντως, οφείλω να ομολογήσω πως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά!!!... Δεν ξέρω βέβαια αν θα κάνει κανένα "γκεστ" πέρασμα από την εκπομπή-σειρά γνωστού τηλεοπτικού καναλιού(μεταμεσονύκτιας προβολής μετά την αγαπημένη του σατιρική σειρά "Ράδιο Αρβύλα"), που έχει ως αντικείμενο την ζωή των νέων βρυκολάκων!!!

Απολαύστε εδώ το καινούριο του απάυγμασμα κατά υμών και τα παλιά του(και όχι ξεχασμένα) κατορθώματα , με...κορώνες και "χρυσές αυγές".

YouTube - karatzaferis blogs

http://www.youtube.com/watch?v=J97o0IBynGw&feature=related

ΥΓ Όπως θα έλεγε και "επιφανής" βουλευτής σας και ειδικός στα θέματα ιστορίας της πατρίδας, το παρελθόν μας ΠΑΝΤΑ μας ακολουθεί. Κανείς και ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να το διαγράψει.

Εδώ θα είμαστε να τα λέμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου