Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΣΧΌΛΙΟ - YouTube - ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

Οι περισσότεροι από εμάς, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης, ιδεολογίας και φρασεολογίας-επιχειρηματολογίας, έχει παρακολουθήσει και διαφωνήσει ή/και συμφωνήσει με τα λεγόμενα κάποιως βουλευτών, πολιτικών από διαφορετικούς χώρους από αυτά που εμείς πιστεύουμε.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός έιναι ένας από αυτούς που, είτε έμμεσα είτε άμεσα έχει έναν λόγο που προκαλεί(για άλλους σωστά και για άλλους λάθος, δεν έχει σημασία), όμως έχει αυτό που ο περισσότερος κόσμος θέλει. Πύρειο λόγο που τα βάζει με όλους και όσους δεν τολμά κατά συνθήκη να τα βάζουν οι άλλοι συνάδελφοί του. Από όλα τα κόμματα. Εντός και εκτός Βουλής.

Στην ομιλία του για τα μέτρα, που λίγοι συνάδελφοί του παρακολούθησαν που όμως δυστυχώς για αυτούς, υπάρχει καταγεγραμμένη σε υλικό, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στο παρακάτω λινκ, καταφέρθηκε εναντίον όχι των 300 της Βουλής(τουλάχιστον όχι όλων), αλλά αυτών που από στοιχεία που επιμελώς(;) ή όχι(;) θα αποδειχθεί στην ιστορία μας, απέκρυψαν την ΑΛΗΘΕΙΑ. Εναντίον εκείνων που "έφαγαν" με χρυσά κουτάλια. Και από τα δύο κυβερνώντα κόμματα. Προσπάθησε να κρατήσει ίσες αποστάσεις από αυτούς οι οποίοι δεν έχουν ευθύνη, αφού συμμετείχαν στο κοινοβουλευτικό σύστημα για μικρό χρονικό διάστημα ή δεν άγγιξαν την εξουσία και τα κέντρα της.

Καταφέρεται ανοικτά εναντίον των κατευθυνόμενων δημοσιογράφων που νέμονται και στυλιτεύουν την κοινή γνώμη, διαμορφώνοντας συνειδήσεις με την δύναμη που τους δίνει το τηλεοπτικό-ακουστικό μέσο των καναλαρχών.

Όμως έπρεπε να φτάσουμε στο τέλος της ομιλίας τους για να ακούσουμε την ποιό μεστή φράση του. Είναι αυτό που λένε στην ποδοσφαιρική διάλεκτο, πως σκόραρε στο 90'.
Ακούστε το όλο και κρατήστε την τελευταία του κουβλεντα ως...στοιχείο για την συνέχεια της ιστορίας!

YouTube - ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ 06 05 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου