Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ/ΣΧΟΛΙΟ - Μικρά που πέρασαν στα ψιλά, αλλά ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ!

Μέσα στην δίνη των γογονότων πολλά είναι αυτά που είτε πέρασαν στα ψιλά, είτε δεν πήραν την ανάλογη δημοσιότητα(με ποιού την ευθύνη άραγε;)...
Αναφέρουμε κάποια από αυτά χωρίς απαραίτητη χρονική ή άλλου είδους σειρά.

Η δήλωση που έκανε ο γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος, στον ραδιοφωνικό σταθμό ΝΕΤ 105,8:

«Αν υπάρχουν φαύλοι κλέφτες στη Βουλή, βρίσκονται εκεί με την ψήφο των πολιτών. Η λύση δεν μπορεί να είναι ούτε η αναρχία ούτε η οχλοκρατία. Δεν ξέρω αν κάποιοι έχουν στο μυαλό τους λοχίες ή επιχειρηματικά συμφέροντα ή κάτι άλλο [...] Μια συντεταγμένη Πολιτεία δεν στήνει κρεμάλες στο Σύνταγμα, απλά για να ικανοποιηθεί το περί δικαίου αίσθημα».

Το νέο ΕΑΜ του Αλέκου...
«Θεωρώ ιεροσυλία πως ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο κ. Παπανδρέου, προσπάθησε να αξιοποιήσει αυτούς τους θανάτους. Φέρθηκε σαν να του έκαναν το καλύτερο δώρο...». Αυτά είπε χθες (στο Κανάλι 1) ο Αλέκος Αλαβάνος, αναφερόμενος στη δολοφονία των τριών ανθρώπων στο κέντρο της Αθήνας. Και είπε και άλλα, εξίσου... ανατριχιαστικά: «Πρέπει όλοι να καταδικάσουμε το γεγονός, αλλά με ψυχραιμία (!) και δίκαια(!)» και θύμισε ότι «σε μια εποχή διάλυσης της Ελλάδας, από έναν μικρό χώρο μισοδιαλυμένο που ήταν η Αριστερά, προβάλλει ένα ολόκληρο ΕΑΜ, το οποίο αποκαθιστά μια άλλη κατάσταση, δίνει μια ελπίδα, μια συμμετοχή στον λαό...». Λοιπόν, ναι, ο Αλαβάνος πιστεύει ότι η σωτηρία της Ελλάδας θα έρθει μέσα από την ανασύσταση του ΕΑΜ! Αντάρτικο λοιπόν από τον...καπετάν Αλέκο!
Πως γίνεται αντάρτικο με ψυχραιμία και δίκαια, πολύ θα ήθελα να το δω!!!

Η...εμφάνιση του γκέστ σταρ της πολιτικής!!!
Και βέβαια μόνο ως τέτοια μπορεί να θεωρήται από εδώ και στο εξής οι όποιες εμφανίσεις του πρώην πρωθυπουργού/πρώην αρχηγού - κάποτε πολιτικού κου Κ. Καραμανλή, που είχε το θάρρος και την ψυχραιμία να ορθώσει το, όντως υπερμεγέθες...εκτόπισμά του, για να απαντήσει στις προκλήσεις-προσκλήσεις των αντιπάλων του και να βροντοφωνάξει: ΟΧΙ στην ψήφιση!
Τέτοιο θάρρος! Τέτοια τόλμη! Τέτοιο ανάστημα! Τέτοιος...όγκος!!!
Βέβαια ελέγχονται οι πληροφορίες που λένε πως αμέσως μετά την ψήφο, μην τον είδατε...!!!
Αναμένουμε την επόμενη σε, πόσους μήνες είπατε;

Το έλασσον της..δολοφονίας!!!
Το ακούσαμε κι αυτό! Και μάλιστα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Πεταλωτή. Χτες λοιπόν στον ραδιοφωνικό σταθμό Antenna δηλώνει ότι: "οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των δολοφόνων είναι το έλασσον στην προκειμένη περίπτωση και το μείζον είναι το πολιτικό, το κοινωνικό, το κομμάτι της υπευθυνότητας όλων μας".
Πάει! Το έχουν χάσει τελείως! Φυσικά και ΔΕΝ είναι καθόλου «έλασσον» να εντοπιστούν, να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όσοι σκότωσαν εν ψυχρώ τρεις ανθρώπους. Είναι θέμα μείζον, γιατί ήδη πυροδοτείται «ο πόλεμος όλων εναντίον όλων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου